Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5138
Promień AC PANCE
bezpieczna Tactiek xx7-3
47% Balbezit 53%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 80
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten outstanding
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Mombelli onderschept slim de pass. Mombelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Born de bal. Born schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:1

3e minuut.
Çankırılılar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met de inworp. Mombelli is nu in balbezit. Mombelli haalt uit met een fantastische trap. Luźny bokst de bal weg. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:2

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met de inworp. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:3

6e minuut.
Klungelig pakt Glonek de bal. Glonek onderschept slim de pass. Born rent richting de bal. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:4

8e minuut.
Ivan rent richting de bal. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu speelt de bal door. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Born rent richting de bal. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:5

10e minuut.
Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:6

11e minuut.
Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:7

12e minuut.
Krivokon met een snelle inworp. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu met een sublieme pass. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:8

14e minuut.
Inworp. Krivokon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:9

16e minuut.
Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Born probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu met een sublieme pass. Born heeft problemen om de bal te vangen. Born schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:10

19e minuut.
Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli speelt de bal door. Klungelig pakt Born de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Luźny met een harde bal richting middenveld. Mombelli speelt de bal door. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:11

21e minuut.
Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:12

22e minuut.
Glonek speelt de bal door. Sánchez Concha heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krivokon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Born springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Mombelli rent richting de bal. Mombelli draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:13

25e minuut.
Sánchez Concha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krivokon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu schiet op doel. Paal! Born is nu in balbezit. Born schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mombelli is nu in balbezit. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Born heeft problemen om de bal te vangen. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:14

28e minuut.
Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:15

31e minuut.
Nieveld is nu in balbezit. Nieveld speelt de bal door. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Rogoveanu schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Luźny trapt de bal weg. Mombelli kopt de bal weg. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:16

33e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met een snelle inworp. Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Neteland rent richting de bal. Mombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:17

35e minuut.
Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Born rent richting de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:18

37e minuut.
Born passt de bal zonder na te denken. Mombelli is nu in balbezit. Mombelli met een sublieme pass. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:19

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met een snelle inworp. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:20

40e minuut.
Klungelig pakt Neteland de bal. Mombelli rent richting de bal. Mombelli met een sublieme pass. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rogoveanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:21

42e minuut.
Neteland rent richting de bal. Kolano probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu is nu in balbezit. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born schiet op doel. Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 96%, AC PANCE 4%.
Promień - AC PANCE 0:22

46e minuut.
Mombelli passt de bal in één keer door. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Born, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:23

48e minuut.
Glonek controleert de bal met de borst. Glonek geeft een lange en hoge pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:24

49e minuut.
Mombelli onderschept slim de pass. Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mombelli onderschept slim de pass. Mombelli speelt de bal door. Born rent richting de bal. Born schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:25

52e minuut.
Neteland is nu in balbezit. Krivokon onderschept slim de pass. Krivokon met een sublieme pass. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:26

53e minuut.
Klungelig pakt Bilgin de bal. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu speelt de bal door. Klungelig pakt Born de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Born rent richting de bal. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:27

56e minuut.
Andrusch onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krivokon neemt de hoekschop. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:28

57e minuut.
Glonek is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Born rent richting de bal. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Born probeert de bal met de borst te controleren. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:29

60e minuut.
Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu met een sublieme pass. Born rent richting de bal. Born haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:30

60e minuut.
Daar is Bilgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mombelli met een sublieme pass. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Born heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luźny speelt de bal door. Mombelli met een sublieme pass. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Neteland de bal. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli met een sublieme pass. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Luźny probeert naar een medespeler te passen. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli met een sublieme pass. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:31

66e minuut.
Krivokon rent richting de bal. Krivokon passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:32

67e minuut.
Klungelig pakt Nieveld de bal. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:33

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met de inworp. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:34

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met de inworp. Rogoveanu speelt de bal door. Mombelli is nu in balbezit. Mombelli draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld speelt de bal door. Mombelli rent richting de bal. Mombelli schiet op doel. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Luźny trapt de bal weg van het doel. Nieveld speelt de bal door. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap. Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kolano is nu in balbezit. Kolano passt de bal in één keer door. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Luźny trapt de bal weg. Mombelli rent richting de bal. Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:35

76e minuut.
Neteland met de inworp. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Born rent richting de bal. Born draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:36

79e minuut.
Çankırılılar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivokon met een snelle inworp. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:37

79e minuut.
Bilgin heeft problemen om de bal te vangen. Bilgin passt de bal met de wreef. Ivan is nu in balbezit. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Luźny bokst de bal weg. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu schiet op doel. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Born, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mombelli is nu in balbezit. Born probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krivokon zal de hoekschop nemen. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:38

87e minuut.
Rogoveanu passt de bal in één keer door. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:39

89e minuut.
Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rogoveanu controleert de bal met de borst. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:40

90e minuut.
Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal zonder na te denken. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Born bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - AC PANCE 0:41

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 91%, AC PANCE 9%.
Promień - AC PANCE 0:41