Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gambit Lubelski Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4266
Gambit Lubelski Wikingowie Południa
pro2 Tactiek 541
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
54 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 25
outstanding Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Višinka heeft problemen om de bal te vangen. Višinka met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 1:0

3e minuut.
Patkauskis geeft de bal voor. Višinka kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński bokst de bal weg.

4e minuut.
Piaçava kopt de bal weg. Daar is Storøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storøy met een sublieme pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 2:0

8e minuut.
Piechowicz kopt de bal weg. Zajda speelt de bal door. Klungelig pakt Muñoz de bal. Danielczyk rent richting de bal. Danielczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Reemann geeft een hoge lob. Storøy kopt de bal weg. Patkauskis speelt de bal door. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Pohanka kopt de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Skowroński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patkauskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Storøy kopt de bal weg. Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Višinka controleert de bal met de borst. Višinka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Skowroński trapt de bal weg van het doel. Aguilera kopt de bal weg. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 3:0

16e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal zonder na te denken. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 4:0

18e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis met een sublieme pass. Višinka heeft problemen om de bal te vangen. Višinka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vehkalammi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patkauskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal. Skowroński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Piaçava geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patkauskis met een snelle inworp. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Višinka rent richting de bal. Višinka geeft de bal voor. Klungelig pakt Piaçava de bal. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vehkalammi geeft de bal voor. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński bokst de bal weg. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 5:0

24e minuut.
Berselli met een sublieme pass. Daar is Danielczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Storøy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patkauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patkauskis passt de bal met de wreef. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Skowroński met een harde bal richting middenveld. Storøy kopt de bal weg. Klungelig pakt Piechowicz de bal. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Patkauskis passt de bal in één keer door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Storøy probeert naar een medespeler te passen. Aguilera met een sublieme pass. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Skowroński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 6:0

32e minuut.
Danielczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Widacha de bal. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Višinka met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Patkauskis de bal. Patkauskis speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 7:0

36e minuut.
Višinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera rent richting de bal. Aguilera speelt de bal door. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Skowroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis passt de bal zonder na te denken. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 8:0

41e minuut.
Piaçava kopt de bal weg. Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Storøy met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Skowroński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 9:0

43e minuut.
Višinka geeft een lange en hoge pass. Pohanka kopt de bal weg. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis schiet op doel. Skowroński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 15%, Wikingowie Południa 85%.
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 9:0

53e minuut.
Donocik is nu in balbezit. Donocik geeft een lange en hoge pass. Berselli kopt de bal weg. Storøy heeft problemen om de bal te vangen. Storøy schiet op doel. Skowroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Storøy passt de bal zonder na te denken. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Patkauskis speelt de bal door. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Piaçava probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donocik is nu in balbezit. Višinka onderschept slim de pass. Višinka schiet op doel. Skowroński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Skowroński trapt de bal weg. Aguilera probeert de bal met de borst te controleren. Aguilera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pohanka de bal onder controle te krijgen. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Skowroński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 10:0

72e minuut.
Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis probeert naar een medespeler te passen. Pohanka speelt de bal door. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pohanka rent richting de bal. Pohanka geeft de bal voor. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 11:0

78e minuut.
Storøy probeert naar een medespeler te passen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Piaçava heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dachev passt de bal met de wreef. Baffa rent richting de bal. Baffa probeert naar een medespeler te passen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Skowroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Storøy is nu in balbezit. Storøy met een sublieme pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Skowroński met een harde bal richting middenveld. Storøy kopt de bal weg. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Skowroński bokst de bal weg. Klungelig pakt Vehkalammi de bal. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Skowroński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Baffa speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera speelt de bal door. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 33%, Wikingowie Południa 67%.
Gambit Lubelski - Wikingowie Południa 11:0