Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Team Krynica Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1748
Team Krynica Bitcoin
taktyka1 Tactiek 451
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaén de bal onder controle te krijgen. Tulli is nu in balbezit. Tulli passt de bal in één keer door. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap. Janetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Timiş met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosnowiec. Sosnowiec krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Janetka trapt de bal weg van het doel. Tulli kopt de bal weg. Klungelig pakt Feys de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brum rent richting de bal. Gümüşgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşgöz met een sublieme pass. Klungelig pakt Villalta de bal. Villalta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. Feys rent richting de bal. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Priceputu rent richting de bal. Priceputu passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tulli met een sublieme pass. Gust is nu in balbezit. Gust met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jaén geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pietruszka de bal onder controle te krijgen. Timiş is nu in balbezit. Timiş speelt de bal door. Gust geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 50%, Bitcoin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Krynica - Bitcoin 0:0

81e minuut.
Klungelig pakt Timiş de bal. Vera rent richting de bal. Ruiz Férez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vera raakt geblesseerd tijdens het duel. Vera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Bitcoin 0:1

84e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft de bal voor. Santiesteban speelt de bal door. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 53%, Bitcoin 47%.
Team Krynica - Bitcoin 0:1