Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Pernam Bucano
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5558
FC Pernam Bucano fc inttel
Frizzle Fry Tactiek Diipadaa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 52.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kisielewski met een sublieme pass. Lonkila rent richting de bal. Hlavatý speelt de bal door. Vereckei heeft problemen om de bal te vangen. Vereckei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kripak trapt de bal weg. Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. Kripak bokst de bal weg.

4e minuut.
Incendiário probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teerelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino rent richting de bal. Justino draait met de bal, schiet en ... Kripak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 1:0

6e minuut.
Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers geeft een lange en hoge pass. Justino kopt de bal weg. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kripak trapt de bal weg van het doel. Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Daar is Teerelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino is nu in balbezit. Justino draait met de bal, schiet en ... Kripak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hlavatý speelt de bal door. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei speelt de bal door. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel. Kripak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 2:0

13e minuut.
Latynowicz passt de bal met de wreef. Lonkila is nu in balbezit. Lonkila passt de bal zonder na te denken. Joutsi is nu in balbezit. Joutsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Álvarez de Eulate rent richting de bal. Álvarez de Eulate passt de bal in één keer door. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý geeft een hoge lob. Incendiário springt en kopt de bal. Kripak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Álvarez de Eulate geeft de bal voor. Teerelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino onderschept slim de pass. Justino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 3:0

21e minuut.
Latynowicz kopt de bal weg. Talvitie rent richting de bal. Pavelson onderschept slim de pass. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. Canelón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pacan passt de bal met de wreef. Talvitie met een sublieme pass. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei geeft een lange en hoge pass. Incendiário springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz onderschept slim de pass. Latynowicz passt de bal in één keer door. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson schiet op doel. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vereckei rent richting de bal. Vereckei geeft een lange en hoge pass. Pacan heeft problemen om de bal te vangen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hlavatý onderschept slim de pass. Hlavatý met een sublieme pass. Vereckei rent richting de bal. Vereckei geeft de bal voor. Incendiário is nu in balbezit. Kripak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Incendiário geeft de bal voor. Justino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 4:0

30e minuut.
Hlavatý passt de bal met de wreef. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário passt de bal met de wreef. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino haalt uit met een fantastische trap. Kripak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zhabchenko geeft de bal voor. Joutsi kopt de bal weg. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 4:1

33e minuut.
Vereckei kopt de bal weg. Justino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korkmaz. Justino raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Justino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 5:1

37e minuut.
Vereckei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý geeft een lange en hoge pass. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel. Kripak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 6:1

38e minuut.
Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Hlavatý geeft een lange en hoge pass. Vereckei kopt de bal weg. Hlavatý geeft een lange en hoge pass. Incendiário maakt een snoekduik en kopt de bal. Kripak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Justino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 7:1

45e minuut.
Canelón speelt de bal door. Incendiário kopt de bal weg. Zhabchenko controleert de bal met de borst. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 39%, fc inttel 61%.
FC Pernam Bucano - fc inttel 7:1

46e minuut.
Kopacz komt het veld opgelopen. Zlatnícký komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hlavatý passt de bal met de wreef. Vereckei rent richting de bal. Vereckei passt de bal zonder na te denken. Justino is nu in balbezit. Justino draait met de bal, schiet en ... Kripak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 8:1

50e minuut.
Vereckei kan de bal niet met de borst controleren. Vereckei geeft de bal voor. Justino rent richting de bal. Justino draait met de bal, schiet en ... Kripak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 9:1

54e minuut.
Hlavatý met een sublieme pass. Vereckei rent richting de bal. Vereckei met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - fc inttel 10:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muneratti komt het veld opgelopen. Haveri komt het veld opgelopen. Kul komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Haveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul probeert naar een medespeler te passen. Teerelä rent richting de bal. Muneratti verovert de bal door een tackle van achteren. Muneratti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Teerelä passt de bal in één keer door. Daar is Hlavatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý met een sublieme pass. Haveri rent richting de bal. Haveri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Álvarez de Eulate speelt de bal door. Daar is Muneratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latynowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latynowicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Doeltrap. Kripak met een harde bal richting middenveld. Álvarez de Eulate met een sublieme pass. Muneratti heeft problemen om de bal te vangen. Muneratti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Korkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmaz geeft de bal voor. Latynowicz probeert naar een medespeler te passen. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 36%, fc inttel 64%.
FC Pernam Bucano - fc inttel 10:1