Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: مصر سيتي Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1802
مصر سيتي OFK Veľké Kostoľany
4-3-3 Dynamic Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Tropiak passt de bal met de wreef. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masaryk heeft problemen om de bal te vangen. Vidžinskas bokst de bal weg.

4e minuut.
Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Čimo rent richting de bal. Čimo geeft de bal voor. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vidžinskas met een harde bal richting middenveld. Čimo kopt de bal weg. Marid is nu in balbezit. Bottan onderschept slim de pass. Bottan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:1

6e minuut.
Zvezdev heeft problemen om de bal te vangen. Rezk rent richting de bal. Handrlica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Handrlica krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Krajnyak probeert de bal met de borst te controleren. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Vidžinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Masaryk de bal. Handrlica rent richting de bal. Handrlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:2

9e minuut.
Tropiak onderschept slim de pass. Tropiak passt de bal in één keer door. Šlambora met een sublieme pass. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica draait met de bal, schiet en ... Vidžinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:3

10e minuut.
Marid is nu in balbezit. Marid met een sublieme pass. Daar is Masaryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čimo met een sublieme pass. Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal met de wreef. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Šlambora met een sublieme pass. Čimo probeert naar een medespeler te passen. Hydara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Čimo rent richting de bal. Čimo passt de bal in één keer door. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vidžinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Peixeiro kopt de bal weg. Marid kan de bal niet met de borst controleren. Tropiak onderschept slim de pass. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Vidžinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Čimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čimo geeft een hoge lob. Daar is Hydara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Čimo met een snelle inworp. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamurad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Handrlica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bottan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:4

28e minuut.
Bottan is nu in balbezit. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora passt de bal met de wreef. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:5

30e minuut.
Martínez rent richting de bal. Bottan onderschept slim de pass. Hydara is nu in balbezit. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan schiet op doel. Vidžinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Masaryk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čimo met de inworp. Handrlica rent richting de bal. Handrlica draait met de bal, schiet en ... Vidžinskas bokst de bal weg.

32e minuut.
Handrlica rent richting de bal. Handrlica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tropiak de bal. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal zonder na te denken. Čimo speelt de bal door. Klungelig pakt Bottan de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 81%, OFK Veľké Kostoľany 19%.
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:6

52e minuut.
Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaryk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Handrlica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bottan neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Marid verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora onderschept slim de pass. Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro speelt de bal door. Handrlica rent richting de bal. Handrlica draait met de bal, schiet en ... Vidžinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:7

66e minuut.
Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Handrlica de bal. Handrlica probeert naar een medespeler te passen. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Handrlica rent richting de bal. Handrlica passt de bal met de wreef. Šlambora rent richting de bal. Šlambora haalt uit met een fantastische trap. Daar is Masaryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidžinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:8

79e minuut.
Vidžinskas met een harde bal richting middenveld. Tropiak kopt de bal weg. Šlambora speelt de bal door. Bottan controleert de bal met de borst. Bottan draait met de bal, schiet en ... Vidžinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masaryk met een sublieme pass. Vidžinskas heeft problemen om de bal te vangen. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Masaryk rent richting de bal. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora passt de bal in één keer door. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Šlambora speelt de bal door. Čimo rent richting de bal. Šlambora met een sublieme pass. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. Vidžinskas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 79%, OFK Veľké Kostoľany 21%.
مصر سيتي - OFK Veľké Kostoľany 0:9