Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Samsung Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4169
1.FC Hrachovina FC CMAS
pokus Tactiek pokus
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
40.8 gemiddelde waardering 39.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Weiskopf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marca Pontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marca Pontes passt de bal zonder na te denken. Padalino rent richting de bal. Padalino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Weiskopf kan de bal niet met de borst controleren. Mach probeert naar een medespeler te passen. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... Podzemský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Żyłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cach is nu in balbezit. Żyłka begaat een overtreding. Żyłka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Weiskopf rent richting de bal. Weiskopf met een sublieme pass. Marca Pontes met een sublieme pass. Békés is nu in balbezit. Békés draait met de bal, schiet en ... Klevenhusen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mach geeft een lange en hoge pass. Żyłka controleert de bal met de borst. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. Podzemský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - FC CMAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 52%, FC CMAS 48%.
1.FC Hrachovina - FC CMAS 1:0

49e minuut.
Veleba passt de bal in één keer door. Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš geeft een lange en hoge pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mach met de inworp. Veleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Veleba passt de bal met de wreef. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach geeft een lange en hoge pass. Podzemský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lupjan verovert de bal door een tackle van achteren. Lupjan probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš is nu in balbezit. Trapé verovert de bal door een tackle van achteren. Trapé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lupjan geeft de bal voor. Békés is nu in balbezit. Douše maakt een afschuwelijke overtreding. Douše krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 50%, FC CMAS 50%.
1.FC Hrachovina - FC CMAS 1:0