Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5051
Bar Mario Kyteler
ripar alta Tactiek 442_difclose
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten outstanding
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Monk passt de bal zonder na te denken. Ulduz rent richting de bal. Leopardo onderschept slim de pass. Leopardo geeft de bal voor. Sudoł maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ulduz verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka geeft een hoge lob. Sudoł rent richting de bal. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ulduz de bal. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:1

18e minuut.
Sudoł verovert de bal door een tackle van achteren. Sudoł met een sublieme pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:2

30e minuut.
Kruszka kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sudoł de bal. Sudoł schiet op doel. Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:3

33e minuut.
Leopardo speelt de bal door. Jaccard geeft een lange en hoge pass. Doncu kopt de bal weg. Sudoł rent richting de bal. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Ettl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ulduz de bal. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Poczta onderschept slim de pass. Poczta geeft de bal voor. Monk kopt de bal weg. Daar is Sudoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:4

43e minuut.
Monk rent richting de bal. Monk geeft een lange en hoge pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 57%, Kyteler 43%.
Bar Mario - Kyteler 0:5

47e minuut.
Leopardo speelt de bal door. Sudoł heeft problemen om de bal te vangen. Leopardo speelt de bal door. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arruabarrena onderschept slim de pass. Ettl heeft problemen om de bal te vangen. Ettl geeft een hoge lob. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Monk met een snelle inworp. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:6

59e minuut.
Arruabarrena kopt de bal weg. Monk rent richting de bal. Monk probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wilson speelt de bal door. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk passt de bal in één keer door. Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Monk is nu in balbezit. Monk speelt de bal door. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Sudoł rent richting de bal. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sudoł rent richting de bal. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:7

70e minuut.
Lobina geeft een hoge lob. Kuchar kopt de bal weg. Monk geeft de bal voor. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł schiet op doel. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:8

76e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Poczta kopt de bal weg. Doncu controleert de bal met de borst. Doncu schiet op doel. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Kyteler 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 69%, Kyteler 31%.
Bar Mario - Kyteler 0:9