Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Haus der blauen Blätter
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9889
FC Nova T I G E R P O W E R
1s Tactiek 0-0-1
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.9 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Pezzey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Pileci is nu in balbezit. Pileci schiet op doel. Avramis bokst de bal weg. Pileci is nu in balbezit. Pileci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nova - T I G E R P O W E R 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nova 51%, T I G E R P O W E R 49%.
FC Nova - T I G E R P O W E R 1:0

55e minuut.
Zolper bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolper geeft een hoge lob. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci schiet op doel. Avramis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nolte kopt de bal weg. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. Avramis met een sublieme pass. Pileci rent richting de bal. Pileci draait met de bal, schiet en ... Avramis bokst de bal weg.

78e minuut.
Tröger is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoliţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pileci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Avramis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pileci rent richting de bal. Pileci draait met de bal, schiet en ... Avramis bokst de bal weg.

86e minuut.
Zolper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicoliţă rent richting de bal. Pileci verovert de bal door een tackle van achteren. Pileci draait met de bal, schiet en ... Avramis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dongjia trapt de bal weg van het doel. Nolte is nu in balbezit. Pileci maakt een afschuwelijke overtreding. Pileci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nova 52%, T I G E R P O W E R 48%.
FC Nova - T I G E R P O W E R 1:0