Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dunărea Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1440
F.C.M. Dunărea Galați Jiul Craiova
ARDEFF Tactiek NC1
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 39.2
adequate Schieten adequate
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuszniak is nu in balbezit. Mrdaković is nu in balbezit. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kuszniak speelt de bal door. Dytłow is nu in balbezit. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dytłow is nu in balbezit. Dumitru is nu in balbezit. Găman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumitru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dytłow neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 26%, Jiul Craiova 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:0

46e minuut.
Ryser komt het veld opgelopen. Cadisch komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrić met een harde bal richting middenveld. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap. Uchyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:1

49e minuut.
Altınmakas probeert naar een medespeler te passen. Kernen rent richting de bal. Kernen geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pánik geeft een hoge lob. Ivić geeft de bal voor. Altınmakas probeert de bal met de borst te controleren. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dorrestein met een snelle inworp. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński geeft een lange en hoge pass. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Dorrestein met de inworp. Petrić controleert de bal met de borst. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński schiet op doel. Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 1:1

68e minuut.
Pánik onderschept slim de pass. Pánik probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 2:1

73e minuut.
Dytłow geeft een hoge lob. Pánik probeert de bal aan de voet te houden. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 3:1

76e minuut.
Kernen rent richting de bal. Kernen geeft de bal voor. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas draait met de bal, schiet en ... Uchyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 3:2

83e minuut.
Encina onderschept slim de pass. Suwała is nu in balbezit. Suwała speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen met een sublieme pass. Mrdaković rent richting de bal. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 4:2

87e minuut.
Dorrestein met de inworp. Fafiński probeert de bal met de borst te controleren. Fafiński geeft een lange en hoge pass. Pánik rent richting de bal. Pánik schiet op doel. Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Becaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 20%, Jiul Craiova 80%.
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 5:2