Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dunărea Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1589
F.C.M. Dunărea Galați Jiul Craiova
ARDEFF Tactiek pro5 c
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
25.6 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten excellent
poor Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Peretti geeft een hoge lob. Altınmakas speelt de bal door. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz schiet op doel. Uchyła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:1

9e minuut.
Uchyła met een harde bal richting middenveld. Peretti kopt de bal weg. Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Altınmakas is nu in balbezit. Altınmakas draait met de bal, schiet en ... Uchyła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:2

10e minuut.
Altınmakas is nu in balbezit. Dumitru speelt de bal door. Pánik rent richting de bal. Altınmakas verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmakas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Altınmakas kopt de bal weg. Daar is Garricondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartosiewicz onderschept slim de pass. Bartosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:3

17e minuut.
Inworp. Zavrl met een snelle inworp. Peretti speelt de bal door. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een hoge lob. Uchyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:4

21e minuut.
Peretti passt de bal zonder na te denken. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek met een sublieme pass. Altınmakas is nu in balbezit. Altınmakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:5

25e minuut.
Dorrestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl verovert de bal door een tackle van achteren. Zavrl geeft een hoge lob. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Vedelago geeft een lange en hoge pass. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:6

33e minuut.
Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti probeert naar een medespeler te passen. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Uchyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Pánik probeert naar een medespeler te passen. Zavrl rent richting de bal. Zavrl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Peretti geeft een hoge lob. Encina controleert de bal met de borst. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:7

42e minuut.
Zavrl geeft de bal voor. Encina heeft problemen om de bal te vangen. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz schiet op doel. Uchyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Altınmakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo geeft de bal voor. Zavrl kopt de bal weg. Peretti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 68%, Jiul Craiova 32%.
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:7

48e minuut.
Peretti passt de bal met de wreef. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas passt de bal zonder na te denken. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Peretti is nu in balbezit. Peretti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Encina de bal. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zavrl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nowaczek de bal. Nowaczek geeft een hoge lob. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap. Uchyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Peretti met een sublieme pass. Zavrl heeft problemen om de bal te vangen. Zavrl speelt de bal door. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Uchyła bokst de bal weg.

62e minuut.
Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl passt de bal in één keer door. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:8

63e minuut.
Fafiński is nu in balbezit. Fafiński met een sublieme pass. Obositu rent richting de bal. Altınmakas verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmakas schiet op doel. Uchyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Peretti passt de bal met de wreef. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl speelt de bal door. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Vedelago verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorrestein zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christen rent richting de bal. Christen geeft de bal voor. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz schiet op doel. Uchyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nowaczek met een sublieme pass. Altınmakas heeft problemen om de bal te vangen. Suwała is nu in balbezit. Altınmakas onderschept slim de pass. Altınmakas draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Nowaczek kopt de bal weg. Daar is Pánik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Bartosiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:9

81e minuut.
Peretti is nu in balbezit. Daar is Peretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Altınmakas de bal. Altınmakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:10

84e minuut.
Peretti probeert naar een medespeler te passen. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Uchyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dorrestein is nu in balbezit. Dorrestein passt de bal zonder na te denken. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Uchyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 69%, Jiul Craiova 31%.
F.C.M. Dunărea Galați - Jiul Craiova 0:11