Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kucke sa Medaka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3362
Kucke sa Medaka osy
4-3-3 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
50 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 36.1
formidable Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Koźbiał probeert de bal aan de voet te houden. Lazić is nu in balbezit. Lazić geeft een hoge lob. Davidov rent richting de bal. Davidov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lazić geeft de bal voor. Anđelkić kopt de bal weg. Đuričko rent richting de bal. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Wilimowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 1:0

9e minuut.
Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević geeft de bal voor. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Stolec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirosavljević rent richting de bal. Mirosavljević speelt de bal door. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov draait met de bal, schiet en ... Wilimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević passt de bal met de wreef. Đuričko rent richting de bal. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal in één keer door. Wilimowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 2:0

19e minuut.
Koźbiał probeert de bal aan de voet te houden. Đuričko rent richting de bal. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel. Wilimowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 3:0

20e minuut.
Anđelkić geeft een hoge lob. Đuričko kopt de bal weg. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 4:0

22e minuut.
Lazić onderschept slim de pass. Lazić geeft een lange en hoge pass. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić draait met de bal, schiet en ... Wilimowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 5:0

26e minuut.
Jajszczok passt de bal in één keer door. Lazić geeft een lange en hoge pass. Đuričko heeft problemen om de bal te vangen. Davidov rent richting de bal. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski bokst de bal weg. Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Lazić kopt de bal weg. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 6:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wilimowski niet meer kan verder spelen. Nádor komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lazić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević met een sublieme pass. Daar is Đuričko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đuričko schiet op doel. Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anđelkić rent richting de bal. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 7:0

34e minuut.
Klonecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šakota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirosavljević geeft een lange en hoge pass. Đuričko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nádor met een harde bal richting middenveld. Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić speelt de bal door. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lazić verovert de bal door een tackle van achteren. Lazić speelt de bal door. Đuričko is nu in balbezit. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 8:0

40e minuut.
Koźbiał kopt de bal weg. Lazić probeert naar een medespeler te passen. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Anđelkić rent richting de bal. Anđelkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Milinković geeft de bal voor. Davidov kopt de bal weg. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić schiet op doel. Nádor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Milinković geeft een hoge lob. Koźbiał kopt de bal weg. Lazić geeft de bal voor. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 9:0

45e minuut.
Pyż komt het veld opgelopen. Szmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 24%, osy 76%.
Kucke sa Medaka - osy 9:0

46e minuut.
Klonecki geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chrabąszcz stond buitenspel. Milinković neemt vlug de vrije trap. Davidov rent richting de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... Nádor bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Szmer speelt de bal door. Kapitan rent richting de bal. Lazić verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 10:0

49e minuut.
Daar is Đuričko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko onderschept slim de pass. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baša probeert naar een medespeler te passen. Šakota speelt de bal door. Lazić speelt de bal door. Anđelkić rent richting de bal. Anđelkić schiet op doel. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Deaconu probeert de bal aan de voet te houden. Stolec rent richting de bal. Anđelkić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđelkić schiet op doel. Koźbiał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een lange en hoge pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Anđelkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov rent richting de bal. Met opzet legt Koźbiał zijn tegenspeler op de grond. Koźbiał krijgt een gele kaart. Davidov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lazić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baša kopt de bal weg. Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević passt de bal in één keer door. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Baša probeert naar een medespeler te passen. Mirosavljević probeert naar een medespeler te passen. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić draait met de bal, schiet en ... Nádor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 11:0

69e minuut.
Jajszczok geeft een hoge lob. Lazić met een sublieme pass. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 12:0

71e minuut.
Đuričko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koźbiał neemt vlug de vrije trap. Milinković controleert de bal met de borst. Chrabąszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrabąszcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 12:1

75e minuut.
Lazić rent richting de bal. Lazić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomborowski de bal. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - osy 13:1

76e minuut.
Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić onderschept slim de pass. Anđelkić met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Milinković verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković geeft een hoge lob. Davidov is nu in balbezit. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lazić probeert naar een medespeler te passen. Mirosavljević geeft de bal voor. Tomborowski kopt de bal weg. Đuričko rent richting de bal. Đuričko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Obrenov geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić speelt de bal door. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stolec kan de bal niet met de borst controleren. Šakota met een sublieme pass. Mirosavljević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anđelkić de bal. Anđelkić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lazić passt de bal in één keer door. Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević passt de bal met de wreef. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 24%, osy 76%.
Kucke sa Medaka - osy 13:1