Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: CSKA Yambol Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9832
CSKA Yambol Robotnicze Towarzystwo
5-2-3newMIR Tactiek Alleess
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
53.2 gemiddelde waardering 63.3
good Schieten incredible
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Himanen rent richting de bal. Himanen geeft de bal voor. Anh Khôi speelt de bal door. Konowalski geeft een hoge lob. Pullicino maakt een snoekduik en kopt de bal. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chía onderschept slim de pass. Chía geeft een lange en hoge pass. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu schiet op doel. Hinz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 1:0

16e minuut.
Wareniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina rent richting de bal. Kina geeft een lange en hoge pass. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pullicino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szombierski ... Strafschop! Szombierski krijgt een gele kaart. Pullicino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pullicino kan niet meer verder spelen. Rustichello komt het veld opgelopen. Silva kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 1:1

21e minuut.
Hinz met een harde bal richting middenveld. Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Szombierski geeft een hoge lob. Himanen kopt de bal weg. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski geeft de bal voor. Silva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Ciaula onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 1:2

31e minuut.
Kina onderschept slim de pass. Kina speelt de bal door. Rustichello rent richting de bal. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 1:3

35e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Yeats rent richting de bal. Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:3

39e minuut.
Chía verovert de bal door een tackle van achteren. Chía geeft de bal voor. Rustichello kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kina passt de bal in één keer door. Konowalski rent richting de bal. Konowalski passt de bal in één keer door. Daar is Rustichello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rustichello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Rustichello rent richting de bal. Szombierski rent richting de bal. Rustichello verovert de bal door een tackle van achteren. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 69%, Robotnicze Towarzystwo 31%.
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:3

46e minuut.
Morgan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Himanen speelt de bal door. Mazić probeert naar een medespeler te passen. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski geeft een lange en hoge pass. Rustichello maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mazić is nu in balbezit. Markov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yeats passt de bal zonder na te denken. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak begaat een overtreding. Wareniak krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Konowalski passt de bal met de wreef. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Cowan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:4

63e minuut.
Civenni passt de bal in één keer door. Rustichello kan de bal niet met de borst controleren. Rustichello passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Ciaula. Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazić met een snel genomen vrije trap. Rustichello krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:5

66e minuut.
Floch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalski passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:6

69e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva draait met de bal, schiet en ... Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:7

72e minuut.
Mazić onderschept slim de pass. Mazić speelt de bal door. Di Ciaula bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva haalt uit met een fantastische trap. Cowan bokst de bal weg.

74e minuut.
Inworp. Himanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kina is nu in balbezit. Kina geeft de bal voor. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:8

75e minuut.
Morgan rent richting de bal. Yeats geeft de bal voor. Rustichello rent richting de bal. Rustichello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:9

79e minuut.
Daar is Di Ciaula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kina speelt de bal door. Rustichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustichello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:10

86e minuut.
Himanen onderschept slim de pass. Himanen geeft de bal voor. Rustichello rent richting de bal. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:11

88e minuut.
Konowalski speelt de bal door. Kina rent richting de bal. Kina passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zico de bal. Rustichello is nu in balbezit. Rustichello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 67%, Robotnicze Towarzystwo 33%.
CSKA Yambol - Robotnicze Towarzystwo 2:12