Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LBTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5053
LBTeam Arselona AC
eläke Tactiek 352
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Mäntyjoki kopt de bal weg. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Louhi rent richting de bal. Louhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Louhi rent richting de bal. Vuokoski rent richting de bal. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuokoski is nu in balbezit. Vuokoski schiet op doel. Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Salojoki met een sublieme pass. Metsäpuro is nu in balbezit. Metsäpuro passt de bal met de wreef. Louhi is nu in balbezit. Louhi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Nogarol verovert de bal door een tackle van achteren. Nogarol geeft een lange en hoge pass. Louhi rent richting de bal. Louhi schiet op doel. Salojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Arselona AC 1:0

31e minuut.
Leppälä probeert naar een medespeler te passen. Nogarol met een sublieme pass. Mäntyjoki geeft een hoge lob. Vuokoski is nu in balbezit. Vuokoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Louhi rent richting de bal. Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Louhi heeft problemen om de bal te vangen. Louhi schiet op doel. Salojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi is nu in balbezit. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Hauki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 49%, Arselona AC 51%.
LBTeam - Arselona AC 1:0

48e minuut.
Metsäpuro kan de bal niet met de borst controleren. Must rent richting de bal. Must passt de bal met de wreef. Korkolis is nu in balbezit. Korkolis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Louhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuokoski is nu in balbezit. Paakkala onderschept slim de pass. Louhi onderschept slim de pass. Louhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 49%, Arselona AC 51%.
LBTeam - Arselona AC 1:0