Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Novi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1058
Novi Onako ali kratko
moja 353 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pešušić is nu in balbezit. Vasilev onderschept slim de pass. Vasilev met een sublieme pass. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Provalić kopt de bal weg. Oodyn rent richting de bal. Oodyn geeft een hoge lob. Kramar kopt de bal weg. Bornes geeft een hoge lob. Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sorajić geeft een lange en hoge pass. Bornes kopt de bal weg. Šurbat met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Šurbat de bal. Šurbat geeft een hoge lob. Turanjanin heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šurbat passt de bal in één keer door. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šurbat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita onderschept slim de pass. Fita geeft een lange en hoge pass. Pamić is nu in balbezit. Pamić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lorenzin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Cavens met een sublieme pass. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pešušić is nu in balbezit. Vasilev onderschept slim de pass. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 51%, Onako ali kratko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novi - Onako ali kratko 0:0

55e minuut.
Telalović met een sublieme pass. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes geeft de bal voor. Pamić is nu in balbezit. Pamić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bornes probeert naar een medespeler te passen. Kramar is nu in balbezit. Kramar passt de bal zonder na te denken. Pamić is nu in balbezit. Pamić draait met de bal, schiet en ... Cavens bokst de bal weg.

65e minuut.
Babačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamić verovert de bal door een tackle van achteren. Pamić passt de bal in één keer door. Kramar rent richting de bal. Kramar haalt uit met een fantastische trap. Cavens bokst de bal weg. Kramar rent richting de bal. Kramar schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Žodan geeft een hoge lob. Pamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzin onderschept slim de pass. Kramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramar haalt uit met een fantastische trap. Cavens bokst de bal weg.

83e minuut.
Pamić rent richting de bal. Pamić passt de bal met de wreef. Kramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramar haalt uit met een fantastische trap. Cavens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Onako ali kratko 0:1

85e minuut.
Telalović speelt de bal door. Šurbat met een sublieme pass. Vasilev rent richting de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Racić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novi - Onako ali kratko 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 60%, Onako ali kratko 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novi - Onako ali kratko 1:1