Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11426
Thamesmead Town FC Hunstnaton FC
Higher attack Tactiek safe
65% Balbezit 35%
33% Spel op eigen helft 67%
48 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten solid
outstanding Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Derbin probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 1:0

2e minuut.
Inworp. Marsh met de inworp. Freedman met een sublieme pass. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Freedman speelt de bal door. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes met een sublieme pass. Butler heeft problemen om de bal te vangen. Butler schiet op doel. Andreazzini bokst de bal weg. Scholes speelt de bal door. Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Butler de bal. Butler probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Andreazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 2:0

10e minuut.
Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin speelt de bal door. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Andreazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 3:0

12e minuut.
Butler speelt de bal door. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 4:0

13e minuut.
Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal zonder na te denken. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 5:0

18e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler probeert naar een medespeler te passen. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 6:0

20e minuut.
Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler passt de bal met de wreef. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 7:0

21e minuut.
Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Canio is nu in balbezit. Di Canio speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Scholes passt de bal zonder na te denken. Freedman rent richting de bal. Freedman met een sublieme pass. Klungelig pakt Miller de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 8:0

25e minuut.
Bükszegi met een sublieme pass. Colonna rent richting de bal. Muża is nu in balbezit. Muża haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 8:1

26e minuut.
Derbin passt de bal in één keer door. Daar is Butler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. Andreazzini bokst de bal weg.

29e minuut.
Miller kopt de bal weg. Scholes met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 9:1

31e minuut.
Gazza geeft de bal voor. Freedman kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 10:1

32e minuut.
Gazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Derbin is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 11:1

35e minuut.
Freedman is nu in balbezit. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 12:1

37e minuut.
Butler met de inworp. Di Canio speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Miller de bal. Miller schiet op doel. Andreazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Scholes is nu in balbezit. Scholes speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Klungelig pakt Miller de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 13:1

40e minuut.
Klungelig pakt Freedman de bal. Freedman met een sublieme pass. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller draait met de bal, schiet en ... Andreazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 14:1

42e minuut.
Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Laaser geeft een hoge lob. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Butler kopt de bal weg. Scholes is nu in balbezit. Scholes passt de bal zonder na te denken. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Derbin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Opasiński komt het veld opgelopen. Pickles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 28%, Hunstnaton FC 72%.
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 14:1

47e minuut.
Laaser is nu in balbezit. Gago onderschept slim de pass. Gago probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 15:1

49e minuut.
Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krawężnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Freedman heeft problemen om de bal te vangen. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler heeft problemen om de bal te vangen. Butler probeert naar een medespeler te passen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 16:1

57e minuut.
Laaser is nu in balbezit. Laaser geeft een hoge lob. Miller kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pickles passt de bal met de wreef. Opasiński is nu in balbezit. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 17:1

64e minuut.
Pickles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski rent richting de bal. Pickles onderschept slim de pass. Pickles draait met de bal, schiet en ... Andreazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 18:1

65e minuut.
Laaser speelt de bal door. Sułkowski rent richting de bal. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler schiet op doel. Andreazzini bokst de bal weg.

67e minuut.
Pickles controleert de bal met de borst. Pickles met een sublieme pass. Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 19:1

69e minuut.
Phillips met een sublieme pass. Gazza met een sublieme pass. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opasiński is nu in balbezit. Opasiński heeft problemen om de bal te vangen. Opasiński draait met de bal, schiet en ... Andreazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 20:1

74e minuut.
Freedman onderschept slim de pass. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 21:1

76e minuut.
Butler onderschept slim de pass. Butler probeert naar een medespeler te passen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Andreazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 22:1

79e minuut.
Freedman rent richting de bal. Freedman met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 23:1

82e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 24:1

85e minuut.
Marsh onderschept slim de pass. Marsh geeft de bal voor. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Andreazzini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 25:1

87e minuut.
Gazza geeft de bal voor. Butler met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 26:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 38%, Hunstnaton FC 62%.
Thamesmead Town FC - Hunstnaton FC 26:1