Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oras - Kaljaninė
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5303
Fk Hookah Fecha Libre FC
DS Tactiek f(x)+k
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Riquelme met een sublieme pass. Pizzuto is nu in balbezit. Čičkinas geeft de bal voor. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Racchetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pecikoza heeft problemen om de bal te vangen. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - Fecha Libre FC 1:0

17e minuut.
Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza onderschept slim de pass. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Orantas draait met de bal, schiet en ... Racchetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - Fecha Libre FC 2:0

18e minuut.
Donegan passt de bal met de wreef. Marucchi met een sublieme pass. Heinzelmann rent richting de bal. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Orantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Paseckis rent richting de bal. Pizzuto begaat een overtreding. Paseckis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cranenbrouck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valančiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Valančiauskas geeft een lange en hoge pass. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel. Racchetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Garčinskas passt de bal met de wreef. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Racchetti probeert wanhopig de bal te grijpen. Pecikoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - Fecha Libre FC 3:0

41e minuut.
Marucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseckis verovert de bal door een tackle van achteren. Paseckis probeert naar een medespeler te passen. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Hookah 37%, Fecha Libre FC 63%.
Fk Hookah - Fecha Libre FC 3:0

46e minuut.
Gopar komt het veld opgelopen. Topcia komt het veld opgelopen. Bulek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu passt de bal zonder na te denken. Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas geeft een hoge lob. Orantas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Čučkov kopt de bal weg. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas onderschept slim de pass. Orantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cranenbrouck probeert naar een medespeler te passen. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu passt de bal in één keer door. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pecikoza speelt de bal door. Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Orantas heeft problemen om de bal te vangen. Orantas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas passt de bal zonder na te denken. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ... Racchetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - Fecha Libre FC 4:0

84e minuut.
Čičkinas onderschept slim de pass. Čičkinas geeft een hoge lob. Orantas is nu in balbezit. Orantas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Cranenbrouck met een sublieme pass. Paseckis is nu in balbezit. Paseckis geeft een lange en hoge pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Racchetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cranenbrouck zal de hoekschop nemen. Berberoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Heinzelmann geeft een hoge lob. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck schiet op doel. Racchetti probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Berberoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Hookah 41%, Fecha Libre FC 59%.
Fk Hookah - Fecha Libre FC 4:0