Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Twierdza Gdańsk
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5945
As team GODŁO RP
BezpHardcore Tactiek Bezpieka 2
37% Balbezit 63%
40% Spel op eigen helft 60%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 60.5
weak Schieten solid
solid Passen solid
average Verdedigen outstanding


3e minuut.
Tømmerås rent richting de bal. Tømmerås geeft een hoge lob. Bostan rent richting de bal. Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. Montesdeoca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesdeoca probeert naar een medespeler te passen. Bostan kopt de bal weg. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:1

22e minuut.
Râpnu met een sublieme pass. Tømmerås speelt de bal door. Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Montesdeoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan met een sublieme pass. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Râpnu rent richting de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Buğday rent richting de bal. Buğday geeft de bal voor. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Râpnu rent richting de bal. Râpnu schiet op doel. Montesdeoca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 44%, GODŁO RP 56%.
As team - GODŁO RP 0:2

48e minuut.
Bostan is nu in balbezit. Ardeleanu onderschept slim de pass. Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Engel haalt uit met een fantastische trap. Montesdeoca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Engel is nu in balbezit. Engel haalt uit met een fantastische trap. Montesdeoca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:3

53e minuut.
Inworp. Bostan met de inworp. Ardeleanu rent richting de bal. Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Ardeleanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:4

63e minuut.
Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Bostan is nu in balbezit. Nəcəfoğlu onderschept slim de pass. Nəcəfoğlu haalt uit met een fantastische trap. Montesdeoca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Witos passt de bal in één keer door. Hajduczek met een sublieme pass. Jožin rent richting de bal. Jožin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:5

75e minuut.
Tømmerås speelt de bal door. Jožin rent richting de bal. Jožin heeft problemen om de bal te vangen. Jožin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - GODŁO RP 0:6

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Râpnu met een snelle inworp. Engel is nu in balbezit. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 37%, GODŁO RP 63%.
As team - GODŁO RP 0:6