Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenya U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2732
Kenya U21 Cameroun U21
Kenya70 Tactiek Derby U21
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Ngumi is nu in balbezit. Ngumi geeft een lange en hoge pass. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Gouiffe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bagatui is nu in balbezit. Bagatui passt de bal met de wreef. Ngumi rent richting de bal. Ngumi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bagatui verovert de bal door een tackle van achteren. Bagatui speelt de bal door. Matiku met een sublieme pass. Ngumi rent richting de bal. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Bagatui met de inworp. Mambo-Mumba kan de bal niet met de borst controleren. Mambo-Mumba geeft de bal voor. Klungelig pakt Mvondo de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mwachofi kopt de bal weg. Mvondo heeft problemen om de bal te vangen. Ipouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel. Gouiffe bokst de bal weg.

34e minuut.
Mambo-Mumba passt de bal met de wreef. Matiku geeft een hoge lob. Ipouck kan de bal niet met de borst controleren. Ngumi rent richting de bal. Ngumi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Matiku probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba rent richting de bal. Klungelig pakt Bagatui de bal. Bagatui geeft de bal voor. Ngumi kopt de bal weg. Gouiffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mwachofi onderschept slim de pass. Bagatui geeft een hoge lob. Daar is Mvondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Cameroun U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 38%, Cameroun U21 62%.
Kenya U21 - Cameroun U21 1:0

52e minuut.
Okayu speelt de bal door. Bagatui rent richting de bal. Bagatui passt de bal in één keer door. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bengondo probeert de bal aan de voet te houden. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Matiku zijn tegenspeler op de grond. Bella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivuti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Ivuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bengondo. Ivuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gacharia komt het veld opgelopen. Kibowen komt het veld opgelopen. Maranga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti passt de bal met de wreef. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Cameroun U21 2:0

74e minuut.
Ipouck kopt de bal weg. Ivuti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bella. Ivuti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ivuti kan niet meer verder spelen. Biwott komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gacharia passt de bal zonder na te denken. Ngumi rent richting de bal. Met opzet legt Mvondo zijn tegenspeler op de grond. Mvondo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Ipouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guesela maakt een afschuwelijke overtreding. N`Guesela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 38%, Cameroun U21 62%.
Kenya U21 - Cameroun U21 2:0