Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zamkowa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9014
Zamek JASTRZĄB Karyna Lulkowo
44 Tactiek 523d2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Mutryn rent richting de bal. Taller onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Széchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peroba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Taller speelt de bal door. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfikar met een sublieme pass. Klungelig pakt Darby de bal. Darby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Parisier speelt de bal door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Briante passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Peroba de bal onder controle te krijgen. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar geeft een hoge lob. Darby maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroba geeft de bal voor. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby haalt uit met een fantastische trap. Nagiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Palmieri rent richting de bal. Palmieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zülfikar met een snelle inworp. Peroba geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 61%, Karyna Lulkowo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zamek JASTRZĄB - Karyna Lulkowo 0:0

48e minuut.
Proksa onderschept slim de pass. Peroba verovert de bal door een tackle van achteren. Peroba speelt de bal door. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Nagiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Peroba onderschept slim de pass. Peroba geeft de bal voor. Taller kopt de bal weg. Zülfikar geeft een hoge lob. Darby springt en kopt de bal. Nagiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Briante geeft een hoge lob. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar geeft een hoge lob. Darby is nu in balbezit. Darby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Karyna Lulkowo 0:1

65e minuut.
Taller is nu in balbezit. Taller passt de bal met de wreef. Darby is nu in balbezit. Darby draait met de bal, schiet en ... Nagiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Karyna Lulkowo 0:2

66e minuut.
Proksa rent richting de bal. Darby onderschept slim de pass. Palmieri verovert de bal door een tackle van achteren. Taller verovert de bal door een tackle van achteren. Taller draait met de bal, schiet en ... Nagiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Karyna Lulkowo 0:3

67e minuut.
Pazurek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Parisier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisier passt de bal in één keer door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz met een sublieme pass. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Darby maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 55%, Karyna Lulkowo 45%.
Zamek JASTRZĄB - Karyna Lulkowo 0:3