Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź GTS Gdańsk
zmiana Tactiek 7!
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Özden rent richting de bal. Özden passt de bal met de wreef. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 1:0

7e minuut.
Pungă passt de bal met de wreef. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla passt de bal met de wreef. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Angara probeert naar een medespeler te passen. Jamrich rent richting de bal. Jamrich passt de bal in één keer door. Arîcu rent richting de bal. Arîcu geeft een hoge lob. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cioropina passt de bal met de wreef. Angara probeert naar een medespeler te passen. Jamrich speelt de bal door. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden haalt uit met een fantastische trap. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jamrich heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 2:0

26e minuut.
Gencel is nu in balbezit. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina is nu in balbezit. Pinilla rent richting de bal. Pinilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Angara onderschept slim de pass. Angara heeft problemen om de bal te vangen. Angara probeert naar een medespeler te passen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ntalianis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntalianis geeft een hoge lob. Mazzanti is nu in balbezit. Pungă onderschept slim de pass. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 3:0

39e minuut.
Romeniga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioropina. Cioropina krijgt een gele kaart. Gherase is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagsik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iovan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 48%, GTS Gdańsk 52%.
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 3:0

47e minuut.
Cwalina is nu in balbezit. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Romeniga geeft een hoge lob. Daar is Cwalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan draait met de bal, schiet en ... Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 3:1

53e minuut.
Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden rent richting de bal. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ... Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 4:1

56e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla rent richting de bal. Bursuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pinilla neemt zijn aanloop. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

63e minuut.
Özden passt de bal in één keer door. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Angara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinilla de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 5:1

75e minuut.
Pungă passt de bal met de wreef. Arîcu speelt de bal door. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 6:1

76e minuut.
Özden probeert naar een medespeler te passen. Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Cioropina met een sublieme pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vercellesi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mazzanti de bal onder controle te krijgen. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 7:1

87e minuut.
Jamrich rent richting de bal. Inworp. Angara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamrich is nu in balbezit. Jamrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 43%, GTS Gdańsk 57%.
Aliens Łódź - GTS Gdańsk 7:1