Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Aquilla’s Nest
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6909
Internazionale Victøria CF Austria Laa
Ancelloti Narrow Tactiek Diagonal1
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 54.9
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gakpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakpo passt de bal zonder na te denken. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina verovert de bal door een tackle van achteren. Šalina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Plaum speelt de bal door. Zuleta heeft problemen om de bal te vangen. Zuleta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miona de bal. Miona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:1

6e minuut.
Gasselich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolton met een snelle inworp. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent draait met de bal, schiet en ... Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miona rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plaum neemt de hoekschop. Miona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:2

14e minuut.
Plaum geeft de bal voor. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer passt de bal met de wreef. Miona is nu in balbezit. Miona schiet op doel. Stanboglis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hoffer ... Strafschop! Šalina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrlich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. Bolton onderschept slim de pass. Bolton geeft een hoge lob. Miona is nu in balbezit. Miona draait met de bal, schiet en ... Stanboglis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Doeltrap. Ernst komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De Roeck probeert de bal met de borst te controleren. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona draait met de bal, schiet en ... Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Victøria CF 54%, Austria Laa 46%.
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:3

46e minuut.
Császi geeft een hoge lob. De Roeck rent richting de bal. Reifenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Reifenauer schiet op doel. Stanboglis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:4

48e minuut.
Bolton onderschept slim de pass. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Bolton met een sublieme pass. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Zimmerbauer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Flohbach komt het veld opgelopen. Jáuregui komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Plaum geeft een hoge lob. Daar is Gakpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Roeck rent richting de bal. Miona onderschept slim de pass. Miona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Plaum met een sublieme pass. Reifenauer is nu in balbezit. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona schiet op doel. Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:5

63e minuut.
Ernst rent richting de bal. Gschwent verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwent geeft een lange en hoge pass. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brmbota komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De Roeck geeft de bal voor. Zuleta rent richting de bal. Zuleta geeft de bal voor. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona schiet op doel. Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton geeft een lange en hoge pass. Reifenauer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Plaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaum speelt de bal door. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Stanboglis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:6

73e minuut.
Dütsch komt het veld opgelopen. Beutel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Šalina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dütsch. Šalina raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabauke komt het veld opgelopen. Šalina wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch verovert de bal door een tackle van achteren. Dütsch passt de bal zonder na te denken. Rabauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabauke draait met de bal, schiet en ... Stanboglis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabauke is nu in balbezit. Rabauke haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuleta met de inworp. Plaum is nu in balbezit. Plaum geeft een hoge lob. Miona krijgt zijn hoofd ertegen. Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Victøria CF 60%, Austria Laa 40%.
Internazionale Victøria CF - Austria Laa 0:6