Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SPMKCT Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 315
SPMKCT MILKTEAHK
T.442 Tactiek 442TA
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 29
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Nespoli rent richting de bal. Nespoli geeft een hoge lob. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Landreau rent richting de bal. Landreau speelt de bal door. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 0:1

21e minuut.
Quốc Hải onderschept slim de pass. Quốc Hải met een sublieme pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nespoli rent richting de bal. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPMKCT - MILKTEAHK 1:1

24e minuut.
Nespoli speelt de bal door. Chí Anh is nu in balbezit. Chí Anh geeft de bal voor. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 2:1

25e minuut.
Thế Trung probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ngọc Hiền met een snelle inworp. Chí Anh heeft problemen om de bal te vangen. Chí Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ngọc Hiền passt de bal met de wreef. Quốc Hải probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 3:1

32e minuut.
Sykta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thanh Việt met de inworp. Daar is Montwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chí Anh de bal. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli schiet op doel. Chí Anh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ngọc Hiền met de inworp. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł geeft een hoge lob. Xuân Trường bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Poskrobko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrobko met een sublieme pass. Hồng Vinh probeert naar een medespeler te passen. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Hiền met een snelle inworp. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 4:1

39e minuut.
Hồng Vinh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chí Anh de bal onder controle te krijgen. Nespoli met een sublieme pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Xuân Trường met een harde bal richting middenveld. Sykta kopt de bal weg. Quang Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Profeta is nu in balbezit. Profeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 4:2

42e minuut.
Daar is Chí Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Anh passt de bal zonder na te denken. Raposo is nu in balbezit. Thanh Việt onderschept slim de pass. Thanh Việt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Minh Dũng trapt de bal weg van het doel. Raţă kopt de bal weg. Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPMKCT 39%, MILKTEAHK 61%.
SPMKCT - MILKTEAHK 4:2

49e minuut.
Thế Trung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thanh Việt met een snelle inworp. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł geeft de bal voor. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng geeft de bal voor. Thế Trung probeert de bal met de borst te controleren. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Thế Trung heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Hiền zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chí Anh probeert de bal met de borst te controleren. Chí Anh schiet op doel. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 5:2

74e minuut.
Klungelig pakt Nespoli de bal. Nespoli met een sublieme pass. Chí Anh is nu in balbezit. Chí Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Thanh Việt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nespoli kan de bal niet met de borst controleren. Nespoli probeert naar een medespeler te passen. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chí Anh rent richting de bal. Chí Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 6:2

80e minuut.
Daar is Nespoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespoli speelt de bal door. Daar is Montwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 7:2

81e minuut.
Mạnh met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Hiền met de inworp. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Quang Thắng speelt de bal door. Raţă speelt de bal door. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 8:2

85e minuut.
Poskrobko met een sublieme pass. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł probeert naar een medespeler te passen. Chí Anh heeft problemen om de bal te vangen. Chí Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Thanh Việt kopt de bal weg. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - MILKTEAHK 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPMKCT 41%, MILKTEAHK 59%.
SPMKCT - MILKTEAHK 9:2