Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: F.C.Univ.Craiova Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2053
F.C.Univ.Craiova F.C.U1948
Dorel Stoica Tactiek FCU 2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten solid
very good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Drevland passt de bal zonder na te denken. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya passt de bal in één keer door. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zâalani krijgt een gele kaart. Attia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Attia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Shober bokst de bal weg. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham geeft een hoge lob. Kuznetsov springt en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Diminenco met een sublieme pass. Huarcaya heeft problemen om de bal te vangen. Zaharia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaharia krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farghali verovert de bal door een tackle van achteren. Farghali passt de bal in één keer door. Tamsalu is nu in balbezit. Tamsalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - F.C.U1948 1:0

30e minuut.
Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Taymullah de bal. Yasien rent richting de bal. Yasien schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - F.C.U1948 2:0

37e minuut.
Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia speelt de bal door. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu geeft een hoge lob. Tamsalu springt en kopt de bal. Diminenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yasien bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Yasien kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - F.C.U1948 3:0

40e minuut.
Yasien kopt de bal weg. Al Sayed is nu in balbezit. Tamsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Tamsalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 35%, F.C.U1948 65%.
F.C.Univ.Craiova - F.C.U1948 3:0

53e minuut.
Tahir rent richting de bal. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya passt de bal in één keer door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Al Sayed maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simionescu rent richting de bal. Simionescu geeft een lange en hoge pass. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kuznetsov passt de bal zonder na te denken. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham geeft de bal voor. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia draait met de bal, schiet en ... Shober probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Huarcaya speelt de bal door. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov passt de bal zonder na te denken. Hisham geeft de bal voor. Attia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yasien passt de bal zonder na te denken. Simionescu rent richting de bal. Simionescu geeft een lange en hoge pass. Tamsalu is nu in balbezit. Tamsalu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Simionescu geeft een hoge lob. Al Sayed controleert de bal met de borst. Yasien rent richting de bal. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham passt de bal met de wreef. Zâalani rent richting de bal. Attia onderschept slim de pass. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Al Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu onderschept slim de pass. Tamsalu speelt de bal door. Yasien is nu in balbezit. Yasien schiet op doel. Diminenco bokst de bal weg.

89e minuut.
Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasien onderschept slim de pass. Yasien passt de bal zonder na te denken. Farghali rent richting de bal. Farghali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 50%, F.C.U1948 50%.
F.C.Univ.Craiova - F.C.U1948 3:0