Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3634
maya Generale Vaccaro
4231 Tactiek gagliardi 5am
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 12
40.8 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Krych probeert naar een medespeler te passen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Natero rent richting de bal. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski geeft de bal voor. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Roy is nu in balbezit. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych met een sublieme pass. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Claro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Colledan kopt de bal weg. Daar is Marostica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramorossa verovert de bal door een tackle van achteren. Cramorossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Dică de bal. Bednorz met een sublieme pass. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Michel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 0:1

28e minuut.
Colledan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Scudieri neemt vlug de vrije trap. Krych rent richting de bal. Krych haalt uit met een fantastische trap. Michel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 0:2

31e minuut.
Pedemonte rent richting de bal. Pedemonte geeft een lange en hoge pass. Daar is Maienza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colledan rent richting de bal. Colledan draait met de bal, schiet en ... Skoczeń bokst de bal weg. Piekański probeert de bal met de borst te controleren. Maienza rent richting de bal. Maienza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 1:2

33e minuut.
Memmola verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim rent richting de bal. Memmola verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rydz rent richting de bal. Roy onderschept slim de pass. Elke bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy draait met de bal, schiet en ... Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Krych is nu in balbezit. Krych probeert naar een medespeler te passen. Memmola rent richting de bal. Memmola haalt uit met een fantastische trap. Michel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 1:3

41e minuut.
Stefanutti speelt de bal door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krych de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Scudieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednorz rent richting de bal. Bednorz geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ... Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 61%, Generale Vaccaro 39%.
maya - Generale Vaccaro 1:4

50e minuut.
Dică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elke rent richting de bal. Elke passt de bal in één keer door. Maienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Maienza haalt uit met een fantastische trap. Skoczeń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Laita maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maienza is nu in balbezit. Laita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laita krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Bednorz onderschept slim de pass. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Michel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 1:5

69e minuut.
Stefanutti neemt vlug de vrije trap. Piekański onderschept slim de pass. Dică probeert naar een medespeler te passen. Maienza is nu in balbezit. Maienza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ziętarski rent richting de bal. Claro onderschept slim de pass. Roy onderschept slim de pass. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Generale Vaccaro 1:6

90e minuut.
Krych kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Claro begaat een overtreding. Claro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 54%, Generale Vaccaro 46%.
maya - Generale Vaccaro 1:6