Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hyuga01 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1543
Hyuga01 Aiur F.C.
kocer2 Tactiek 4-4-2 LW
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
30.8 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


15e minuut.
Dolgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cassis zijn tegenspeler op de grond. Solanke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Solanke geeft een lange en hoge pass. Dier kopt de bal weg. Komando rent richting de bal. Dušić onderschept slim de pass. Dušić haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz bokst de bal weg. Thiryn rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De la Cruz met een harde bal richting middenveld. Dier kopt de bal weg. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vas rent richting de bal. Vas haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Serfőző rent richting de bal. Tokgöz is nu in balbezit. Tokgöz speelt de bal door. Gonzaga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grigoryan de bal onder controle te krijgen. De la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Bá Lộc komt het veld opgelopen. Recio komt het veld opgelopen. Żygowski komt het veld opgelopen. Tults komt het veld opgelopen. Dreizik komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Komando is nu in balbezit. Dier verovert de bal door een tackle van achteren. Dier passt de bal met de wreef. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cassis probeert naar een medespeler te passen. Żygowski rent richting de bal. Żygowski geeft de bal voor. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 46%, Aiur F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:0

47e minuut.
Cassis met een sublieme pass. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga passt de bal met de wreef. Vas heeft problemen om de bal te vangen. Vas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Havas speelt de bal door. Dier kopt de bal weg. Tults rent richting de bal. Tults schiet op doel. De la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grigoryan geeft een hoge lob. Dier rent richting de bal. Dier passt de bal met de wreef. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Demanet is nu in balbezit. Vas verovert de bal door een tackle van achteren. Vas geeft de bal voor. De la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tults springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:1

71e minuut.
Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier rent richting de bal. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier is nu in balbezit. Dier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:2

80e minuut.
Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga met een sublieme pass. Dier is nu in balbezit. Dier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:3

83e minuut.
Żygowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żygowski geeft een lange en hoge pass. Tults rent richting de bal. Tults haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:4

87e minuut.
Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski is nu in balbezit. Żygowski probeert naar een medespeler te passen. Tults rent richting de bal. Tults schiet op doel. De la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 66%, Aiur F.C. 34%.
Hyuga01 - Aiur F.C. 0:4