Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Juan Ramón Rallo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3682
Libertad CF Kurashiki F. Club
L Tactiek goo
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Munitis Álvarez geeft een hoge lob. Chocano rent richting de bal. Stollenwerk onderschept slim de pass. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł speelt de bal door. Maguolo probeert naar een medespeler te passen. Tüske rent richting de bal. Tüske schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gadea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinglo met een snelle inworp. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pinglo met een snelle inworp. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar geeft de bal voor. Campodónico rent richting de bal. Campodónico schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 48%, Kurashiki F. Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Libertad CF - Kurashiki F. Club 0:0

46e minuut.
Borja komt het veld opgelopen. Olivera komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Borja kopt de bal weg. Olivera probeert de bal aan de voet te houden. Munitis Álvarez is nu in balbezit. Munitis Álvarez schiet op doel. Valencia de la Serna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Kurashiki F. Club 0:1

58e minuut.
Campodónico is nu in balbezit. Campodónico passt de bal zonder na te denken. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. Valencia de la Serna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chocano met een snelle inworp. Gadea probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. Moraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Libertad CF - Kurashiki F. Club 1:1

68e minuut.
Stollenwerk kopt de bal weg. Tüske geeft een lange en hoge pass. Zampol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk verovert de bal door een tackle van achteren. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sudoł passt de bal met de wreef. Campodónico rent richting de bal. Met opzet legt Chomik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chomik naar de kleedkamers voor een vroege douche. Campodónico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garcés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Stollenwerk kopt de bal weg. Kyung-Gui rent richting de bal. Kyung-Gui geeft een hoge lob. Stollenwerk kan de bal niet met de borst controleren. Stollenwerk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Olivera geeft de bal voor. Cortázar speelt de bal door. Klungelig pakt Chocano de bal. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Łoszkowski is nu in balbezit. Łoszkowski geeft een hoge lob. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 45%, Kurashiki F. Club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Libertad CF - Kurashiki F. Club 1:1