Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Warszawiacy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4415
MKS Mokotów Warszawa San Rjs
Puchar Tactiek san
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 47.7
incredible Schieten adequate
formidable Passen adequate
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Piva rent richting de bal. Šafránek rent richting de bal. Piva onderschept slim de pass. Piva geeft een hoge lob. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 1:0

7e minuut.
Loch geeft een lange en hoge pass. Wajrak probeert naar een medespeler te passen. Mammana kopt de bal weg. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 2:0

8e minuut.
Šafránek is nu in balbezit. Šafránek geeft een lange en hoge pass. Ross kopt de bal weg. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Šafránek met de inworp. Orhun geeft een hoge lob. Verkammen probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel. Wajrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tecen rent richting de bal. Mammana onderschept slim de pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải geeft de bal voor. Broczkowski springt en kopt de bal. Wajrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Broczkowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek begaat een overtreding. Broczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broczkowski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Niepsuj is nu in balbezit. Loch onderschept slim de pass. Loch probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Wajrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Buitenspel voor Ross. Goede buitenspelval van de verdediging. Verkammen neemt vlug de vrije trap. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 3:0

22e minuut.
Puač speelt de bal door. Piva rent richting de bal. Piva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wajrak bokst de bal weg. Broczkowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piva zal de hoekschop nemen. Quang Hải springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wajrak trapt de bal weg. Plachta kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 4:0

29e minuut.
Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch speelt de bal door. Piva rent richting de bal. Piva geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Wajrak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Plachta geeft een hoge lob. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Wajrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Quang Hải passt de bal in één keer door. Šafránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek geeft een hoge lob. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Loch is nu in balbezit. Loch geeft een lange en hoge pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Wajrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 26%, San Rjs 74%.
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 5:0

46e minuut.
Kus komt het veld opgelopen. Iglesias komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Piva rent richting de bal. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Wajrak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajrak met een sublieme pass. Loch kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mammana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loch probeert naar een medespeler te passen. Mammana geeft de bal voor. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Niepsuj probeert naar een medespeler te passen. Hanák speelt de bal door. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva geeft een hoge lob. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Wajrak bokst de bal weg.

61e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Tecen is nu in balbezit. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải geeft een hoge lob. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 6:0

62e minuut.
Hanák speelt de bal door. Kozik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Hải. Quang Hải krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek verovert de bal door een tackle van achteren. Loch geeft een lange en hoge pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Puač rent richting de bal. Puač geeft de bal voor. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 7:0

68e minuut.
Bandieri is nu in balbezit. Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 8:0

73e minuut.
Plachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkammen. Ross raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ross kan niet meer verder spelen. Qurbansoy komt het veld opgelopen. Bandieri komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Iglesias trapt de bal weg van het doel. Piva kopt de bal weg. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Wajrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 9:0

77e minuut.
Quang Hải passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piva de bal. Piva met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Wajrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 27%, San Rjs 73%.
MKS Mokotów Warszawa - San Rjs 9:0