Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barbaros Hayrettin Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1384
Preveze Deniz Gücü 1538 Universitario FC
433 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Aker speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão passt de bal in één keer door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Aker de bal onder controle te krijgen. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe passt de bal met de wreef. Romão rent richting de bal. Romão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan geeft een lange en hoge pass. Marc kopt de bal weg. Romão is nu in balbezit. Romão draait met de bal, schiet en ... Tekerlekçi bokst de bal weg. Karalus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:2

34e minuut.
Pestík passt de bal in één keer door. Karalus is nu in balbezit. Karalus speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guadalupe met een sublieme pass. Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Tekerlekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:3

42e minuut.
Mäekivi passt de bal zonder na te denken. Aker speelt de bal door. Romão is nu in balbezit. Romão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 74%, Universitario FC 26%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:4

55e minuut.
Pestík met een sublieme pass. Daar is Romão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Tekerlekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romão rent richting de bal. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:5

59e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Aker is nu in balbezit. Aker speelt de bal door. Romão rent richting de bal. Romão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pestík speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:6

62e minuut.
Atlas geeft een lange en hoge pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestík probeert naar een medespeler te passen. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ... Tekerlekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Arıca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäekivi met de inworp. Pestík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestík geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tsarukyan geeft een hoge lob. Inworp. Mäekivi met een snelle inworp. Pestík geeft de bal voor. Romão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:7

76e minuut.
Merckx geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guadalupe met de inworp. Pestík is nu in balbezit. Pestík geeft de bal voor. Tekerlekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:8

82e minuut.
Serrati is nu in balbezit. Aker onderschept slim de pass. Aker met een sublieme pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel. Tekerlekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guadalupe neemt de hoekschop. Merckx probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guadalupe neemt de hoekschop. Romão kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:9

86e minuut.
Pestík passt de bal in één keer door. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Merckx de bal onder controle te krijgen. Guadalupe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 78%, Universitario FC 22%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Universitario FC 0:9