Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Warszawiacy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3702
MKS Mokotów Warszawa Iowa Wolf Pack
Puchar Tactiek 532
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
63.4 gemiddelde waardering 47.4
incredible Schieten adequate
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Roczniak met een sublieme pass. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal met de wreef. Piva met een sublieme pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Sequeda bokst de bal weg.

13e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Plachta probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Plachta passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Damour rent richting de bal. Piva onderschept slim de pass. Piva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stalev kopt de bal weg. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski passt de bal in één keer door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel. Stalev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stalev is nu in balbezit. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal met de wreef. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Sequeda bokst de bal weg. Toti kopt de bal weg. Bódis is nu in balbezit. Verkammen maakt een afschuwelijke overtreding. Verkammen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Piva passt de bal met de wreef. Loch rent richting de bal. Loch geeft de bal voor. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Sequeda bokst de bal weg.

36e minuut.
Mammana passt de bal in één keer door. Loch probeert naar een medespeler te passen. Piva met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pollentier neemt vlug de vrije trap. Piva is nu in balbezit. Piva geeft de bal voor. Broczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 1:0

40e minuut.
Plachta met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Deyna passt de bal met de wreef. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 28%, Iowa Wolf Pack 72%.
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 2:0

46e minuut.
Kus komt het veld opgelopen. Iglesias komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Broczkowski met een sublieme pass. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Plachta speelt de bal door. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski passt de bal met de wreef. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Puač bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak passt de bal zonder na te denken. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mammana heeft problemen om de bal te vangen. Loch probeert naar een medespeler te passen. Piva speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 3:0

55e minuut.
Piva met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Sequeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal in één keer door. Piva speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Sequeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollentier met een sublieme pass. Brătescu is nu in balbezit. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Piva probeert naar een medespeler te passen. Stalev is nu in balbezit. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Sequeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pollentier passt de bal in één keer door. Broczkowski is nu in balbezit. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacheco krijgt een gele kaart. Broczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Hải neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Broczkowski passt de bal met de wreef. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva met een sublieme pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Sequeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Puač speelt de bal door. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 4:0

75e minuut.
Mammana passt de bal zonder na te denken. Broczkowski met een sublieme pass. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

87e minuut.
Brătescu geeft een hoge lob. Roczniak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pollentier neemt vlug de vrije trap. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Sequeda bokst de bal weg.

89e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva geeft een lange en hoge pass. Stalev heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 18%, Iowa Wolf Pack 82%.
MKS Mokotów Warszawa - Iowa Wolf Pack 4:0