Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 23:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: 24 de Junio
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2988
Cachilo FC FACA FC
No lesiones Tactiek rumenigue
57% Balbezit 43%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
unearthly Verdedigen good


1e minuut.
Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal met de wreef. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dueñas met een snelle inworp. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Burian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dueñas controleert de bal met de borst. Dueñas speelt de bal door. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:2

3e minuut.
Dueñas met de inworp. Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:3

5e minuut.
Kalfuyang verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfuyang met een sublieme pass. Amandio is nu in balbezit. Amandio haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:4

7e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho speelt de bal door. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:5

8e minuut.
Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szulimowski de bal. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:6

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amandio neemt de hoekschop. Burian heeft problemen om de bal te vangen. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:7

10e minuut.
Amandio met een snelle inworp. Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal zonder na te denken. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rákosi probeert naar een medespeler te passen. Camacho is nu in balbezit. Camacho met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:8

13e minuut.
Inworp. Amandio met een snelle inworp. Burian rent richting de bal. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:9

15e minuut.
Riemens probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kalfuyang de bal onder controle te krijgen. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas probeert de bal met de borst te controleren. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Amandio is nu in balbezit. Amandio met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:10

22e minuut.
Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Burian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:11

23e minuut.
Riemens met een snelle inworp. Camacho speelt de bal door. Burian heeft problemen om de bal te vangen. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:12

25e minuut.
Amandio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho speelt de bal door. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:13

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalfuyang neemt de hoekschop. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:14

28e minuut.
Amandio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho speelt de bal door. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:15

29e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:16

31e minuut.
Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amandio zal de hoekschop nemen. Dueñas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:17

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalfuyang neemt de hoekschop. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:18

33e minuut.
Camacho met de inworp. Waikilef rent richting de bal. Amandio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amandio krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dueñas is nu in balbezit. Dueñas passt de bal met de wreef. Amandio is nu in balbezit. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:19

35e minuut.
Kalfuyang met een snelle inworp. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas met een sublieme pass. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rothchild kopt de bal weg. Amandio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuasalamony met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:20

37e minuut.
Inworp. Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas probeert de bal met de borst te controleren. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:21

39e minuut.
Amandio met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:22

41e minuut.
Dueñas kan de bal niet met de borst controleren. Dueñas met een sublieme pass. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:23

43e minuut.
Burian is nu in balbezit. Burian met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:24

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:25

45e minuut.
Klungelig pakt Marchetti de bal. Marchetti met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:26

45e minuut.
Piątek komt het veld opgelopen. Thomas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 90%, FACA FC 10%.
Cachilo FC - FACA FC 0:26

46e minuut.
Burian speelt de bal door. Dueñas is nu in balbezit. Burian rent richting de bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:27

48e minuut.
Inworp. Amandio met een snelle inworp. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Kalfuyang speelt de bal door. Riemens probeert naar een medespeler te passen. Amandio rent richting de bal. Amandio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüya komt het veld opgelopen. Švista komt het veld opgelopen. De Santo komt het veld opgelopen. Tymrowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kasilyan met de inworp. Namunkura is nu in balbezit. Namunkura passt de bal met de wreef. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Daar is Trío Zabala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas rent richting de bal. Amandio onderschept slim de pass. Amandio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Burian is nu in balbezit. Burian met een sublieme pass. Švista is nu in balbezit. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:28

53e minuut.
Inworp. Amandio met de inworp. Camacho met een sublieme pass. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:29

55e minuut.
Rüya met een sublieme pass. Kalfuyang probeert de bal aan de voet te houden. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista draait met de bal, schiet en ... Peña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Piątek is nu in balbezit. Amandio onderschept slim de pass. Amandio passt de bal met de wreef. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:30

61e minuut.
Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burian verovert de bal door een tackle van achteren. Burian geeft de bal voor. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Švista is nu in balbezit. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:31

62e minuut.
Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burian probeert de bal met de borst te controleren. Burian probeert naar een medespeler te passen. Švista is nu in balbezit. Švista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:32

65e minuut.
Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio probeert naar een medespeler te passen. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:33

67e minuut.
Szulimowski geeft een hoge lob. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:34

68e minuut.
Daar is Kalfuyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Burian rent richting de bal. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rákosi controleert de bal met de borst. Rákosi speelt de bal door. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:35

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang met een snelle inworp. Rákosi met een sublieme pass. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:36

71e minuut.
Tuasalamony probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas passt de bal in één keer door. Burian heeft problemen om de bal te vangen. Burian draait met de bal, schiet en ... Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Camacho kopt de bal weg. De Santo met een sublieme pass. Amandio met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burian geeft een lange en hoge pass. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Kalfuyang met een snelle inworp. Burian probeert de bal met de borst te controleren. Burian geeft een lange en hoge pass. Amandio is nu in balbezit. Amandio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:37

81e minuut.
Namunkura passt de bal met de wreef. Grzesiuk rent richting de bal. Burian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burian krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Amandio met de inworp. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Camacho geeft een lange en hoge pass. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:38

84e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang met een sublieme pass. Švista is nu in balbezit. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:39

85e minuut.
De Santo met een sublieme pass. Kalfuyang speelt de bal door. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:40

87e minuut.
Rákosi passt de bal in één keer door. Camacho is nu in balbezit. Camacho speelt de bal door. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Camacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amandio is nu in balbezit. Amandio met een sublieme pass. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - FACA FC 0:41

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 96%, FACA FC 4%.
Cachilo FC - FACA FC 0:41