Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Homer Simpson Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3652
D`Oh Boing Boom Tschak
tadam Tactiek Jeugd
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Wessel geeft een hoge lob. Antonovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liutlauskas probeert naar een medespeler te passen. Ydens geeft een lange en hoge pass. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boryczka. Majsner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humbert met een snel genomen vrije trap. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coenen met een sublieme pass. Mini is nu in balbezit. Mini passt de bal met de wreef. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel. Wessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Maesschalck is nu in balbezit. de Maesschalck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 0:1

18e minuut.
Humbert is nu in balbezit. Daar is Humbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humbert met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D`Oh - Boing Boom Tschak 1:1

23e minuut.
Crnomarković passt de bal met de wreef. Humbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen begaat een overtreding. Coenen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gorčakas geeft een hoge lob. Majsner kopt de bal weg. Preisinger geeft de bal voor. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Drobickas geeft een hoge lob. Inworp. Ydens met de inworp. Cabbar geeft een hoge lob. Mini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 1:2

28e minuut.
Gorčakas kopt de bal weg. Vinks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini schiet op doel. Wessel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 1:3

32e minuut.
Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel. Wessel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 1:4

40e minuut.
Drobickas geeft een lange en hoge pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner schiet op doel. Alibali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Calle geeft de bal voor. Mini kan de bal niet met de borst controleren. Mini speelt de bal door. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vinks heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D`Oh 63%, Boing Boom Tschak 37%.
D`Oh - Boing Boom Tschak 1:4

46e minuut.
Grubevičius komt het veld opgelopen. Martis komt het veld opgelopen. Pop Lazić komt het veld opgelopen. Malinák komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Drobickas speelt de bal door. Vintortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ydens naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Mini heeft problemen om de bal te vangen. Martis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coenen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mini is nu in balbezit. Coenen rent richting de bal. Coenen geeft de bal voor. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Crnomarković krijgt zijn hoofd ertegen. Alibali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubevičius rent richting de bal. Grubevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 2:4

65e minuut.
Dhuinslager rent richting de bal. de Maesschalck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager is nu in balbezit. Mini rent richting de bal. Mini haalt uit met een fantastische trap. Malinák bokst de bal weg.

72e minuut.
de Maesschalck verovert de bal door een tackle van achteren. de Maesschalck passt de bal met de wreef. Dhuinslager is nu in balbezit. Drobickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D`Oh - Boing Boom Tschak 2:5

74e minuut.
Liutlauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Maesschalck met een snelle inworp. Cabbar geeft een hoge lob. Mini maakt een snoekduik en kopt de bal. Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Drobickas met een sublieme pass. Vintortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintortas passt de bal met de wreef. Mostelë bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostelë schiet op doel. Alibali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Drobickas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coenen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabbar geeft een hoge lob. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D`Oh 61%, Boing Boom Tschak 39%.
D`Oh - Boing Boom Tschak 2:5