Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Joshua Tree .:.
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5364
Caroline Sportul Onești
433CAZ Tactiek showtime
54% Balbezit 46%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 33.8
brilliant Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Cervinski kan de bal niet met de borst controleren. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cervinski de bal. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 1:0

5e minuut.
Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pescador de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borso zal de hoekschop nemen. Chandler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler verovert de bal door een tackle van achteren. Chandler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 2:0

7e minuut.
Cervinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sucală komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Sucală rent richting de bal. Dokken onderschept slim de pass. Dokken passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicoliţă met een harde bal richting middenveld. Dokken kopt de bal weg. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borso passt de bal zonder na te denken. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sucală de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 3:0

10e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 4:0

12e minuut.
Borso passt de bal zonder na te denken. Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal in één keer door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 5:0

13e minuut.
Daar is Fogharty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz rent richting de bal. Fogharty is nu in balbezit. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Borso geeft een lange en hoge pass. Chandler rent richting de bal. Chandler passt de bal met de wreef. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pescador heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 6:0

17e minuut.
Borso is nu in balbezit. Borso geeft een hoge lob. Chandler kopt de bal weg. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz schiet op doel. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chandler is nu in balbezit. Chandler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 7:0

20e minuut.
Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken verovert de bal door een tackle van achteren. Dokken met een sublieme pass. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 8:0

24e minuut.
Chandler rent richting de bal. Chandler passt de bal met de wreef. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 9:0

29e minuut.
Fogharty geeft een hoge lob. Vişinescu rent richting de bal. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 10:0

34e minuut.
Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso passt de bal in één keer door. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă bokst de bal weg.

40e minuut.
Ritchie geeft een lange en hoge pass. Borso rent richting de bal. Borso probeert naar een medespeler te passen. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borso zal de hoekschop nemen. Chandler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 11:0

43e minuut.
Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 12:0

44e minuut.
Dokken met een sublieme pass. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 23%, Sportul Onești 77%.
Caroline - Sportul Onești 12:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Şuteu de bal onder controle te krijgen. Borso rent richting de bal. Borso geeft de bal voor. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dokken neemt de hoekschop. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 13:0

54e minuut.
Ritchie met een snelle inworp. Borso speelt de bal door. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borso met een snelle inworp. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Pescador probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 14:0

55e minuut.
Gielens met een sublieme pass. Daar is Pescador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescador speelt de bal door. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dokken rent richting de bal. Dokken geeft een lange en hoge pass. Pescador kopt de bal weg. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă bokst de bal weg. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler geeft de bal voor. Borso speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă bokst de bal weg. Sucală kopt de bal weg. Chandler rent richting de bal. Chandler schiet op doel. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 15:0

70e minuut.
Ritchie met een snelle inworp. Borso met een sublieme pass. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz schiet op doel. Sucală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 16:0

71e minuut.
Borso verovert de bal door een tackle van achteren. Borso geeft de bal voor. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 17:0

73e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal zonder na te denken. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 18:0

74e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 19:0

78e minuut.
Borso geeft een hoge lob. Fogharty rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borso zal de hoekschop nemen. Chandler maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Inworp. Ilovici met de inworp. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sucală probeert naar een medespeler te passen. Trąbek is nu in balbezit. Dokken geeft een hoge lob. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 20:0

87e minuut.
Borso geeft de bal voor. Trąbek kopt de bal weg. Dokken met een sublieme pass. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Borso kopt de bal weg. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 21:0

88e minuut.
Daar is Gielens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogharty onderschept slim de pass. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Sportul Onești 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 10%, Sportul Onești 90%.
Caroline - Sportul Onești 22:0