Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CROWS FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2170
CROWS FC FC Moroos
Fa4 Tactiek v1
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Valiente geeft de bal voor. Inworp. Laing met een snelle inworp. Slowly bereikt de bal nog maar net als eerste. Slowly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Scotto geeft de bal voor. Kamara kopt de bal weg. Işıklar is nu in balbezit. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Thorn controleert de bal met de borst. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar passt de bal met de wreef. Dołęga rent richting de bal. Dołęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Raig kopt de bal weg. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga probeert naar een medespeler te passen. Raig is nu in balbezit. Raig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Flocea speelt de bal door. Scotto is nu in balbezit. Scotto geeft een hoge lob. Raig maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nwaneri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dołęga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Reed de bal. Metson met een sublieme pass. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bailey speelt de bal door. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto geeft de bal voor. Raig maakt een snoekduik en kopt de bal. Ledson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:1

33e minuut.
Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto is nu in balbezit. Scotto probeert naar een medespeler te passen. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Işıklar met een snelle inworp. Scotto rent richting de bal. Scotto geeft een lange en hoge pass. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Valiente passt de bal zonder na te denken. Işıklar is nu in balbezit. Hawkins begaat een overtreding. Hawkins krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Işıklar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flocea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga probeert naar een medespeler te passen. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 72%, FC Moroos 28%.
CROWS FC - FC Moroos 0:2

47e minuut.
Scotto rent richting de bal. Scotto met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Ledson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:3

55e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Bailey rent richting de bal. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:4

58e minuut.
Nwaneri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga geeft een lange en hoge pass. Ledson bokst de bal weg. Raig springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Metson kan de bal niet met de borst controleren. Ledson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara passt de bal met de wreef. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins onderschept slim de pass. Hawkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valiente maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dołęga rent richting de bal. Dołęga met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel. Ledson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Raig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dołęga geeft een hoge lob. Scotto is nu in balbezit. Scotto geeft de bal voor. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Kadastu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Scotto is nu in balbezit. Scotto met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto is nu in balbezit. Scotto geeft de bal voor. Ledson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey met een sublieme pass. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu schiet op doel. Ledson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:5

85e minuut.
Işıklar passt de bal in één keer door. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bailey geeft een hoge lob. Kamara kopt de bal weg. Scotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Reed de bal. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Scotto geeft een hoge lob. Kadastu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - FC Moroos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 76%, FC Moroos 24%.
CROWS FC - FC Moroos 0:6