Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3360
Blue Aztec 2006 Blue 91
improvizatii Tactiek T 02 4132
33% Balbezit 67%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten excellent
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Machnacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:1

9e minuut.
Galante geeft een lange en hoge pass. Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis passt de bal met de wreef. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap. Machnacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuentes is nu in balbezit. Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Machnacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Calil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calil speelt de bal door. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:2

16e minuut.
Thomaidis passt de bal met de wreef. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Calil speelt de bal door. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bodu met een snelle inworp. Bălan rent richting de bal. Bălan met een sublieme pass. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Bălan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodu. Bodu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Thomaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomaidis geeft een lange en hoge pass. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:3

28e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Mălăiescu rent richting de bal. Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Thomaidis geeft een lange en hoge pass. Bakalarz kopt de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil rent richting de bal. Calil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Galante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis geeft de bal voor. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:4

39e minuut.
Calil kopt de bal weg. Bakalarz rent richting de bal. Fasel begaat een overtreding. Fasel krijgt een gele kaart. Bakalarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bakalarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko passt de bal met de wreef. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 79%, Blue 91 21%.
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:5

48e minuut.
Daar is Bălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălan geeft de bal voor. Fuentes rent richting de bal. Stygienko onderschept slim de pass. Stygienko schiet op doel. Machnacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Machnacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:6

63e minuut.
Thomaidis passt de bal met de wreef. Calil rent richting de bal. Calil probeert naar een medespeler te passen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Machnacki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bakalarz de bal. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Machnacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:7

72e minuut.
Thomaidis probeert naar een medespeler te passen. Calil bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil geeft een lange en hoge pass. Stygienko rent richting de bal. Stygienko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Thomaidis probeert naar een medespeler te passen. Calil rent richting de bal. Calil met een sublieme pass. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Bălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălan geeft de bal voor. Bakalarz kopt de bal weg. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Machnacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:8

84e minuut.
Galante geeft een lange en hoge pass. Calil bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft de bal voor. Bakalarz probeert de bal met de borst te controleren. Machnacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:9

87e minuut.
Thomaidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calil de bal. Calil probeert naar een medespeler te passen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 77%, Blue 91 23%.
Blue Aztec 2006 - Blue 91 0:9