Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Pilan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4733
AC Pilan gks wybrzeze
Main Tactiek 1
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
44.9 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Białożyt stond buitenspel. Poeta neemt vlug de vrije trap. Páles bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kramarczyk de bal. Kramarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Woodford kopt de bal weg. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - gks wybrzeze 1:0

45e minuut.
Doeltrap. Podgórzak komt het veld opgelopen. Talian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 72%, gks wybrzeze 28%.
AC Pilan - gks wybrzeze 1:0

54e minuut.
Deshkov kopt de bal weg. Fətullayev rent richting de bal. Esketzis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fətullayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białożyt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski geeft een hoge lob. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt haalt uit met een fantastische trap. Van Asselberghs bokst de bal weg.

58e minuut.
Esketzis onderschept slim de pass. Esketzis geeft een lange en hoge pass. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba draait met de bal, schiet en ... Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tyson controleert de bal met de borst. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal met de wreef. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Tyson met een sublieme pass. Żeleński is nu in balbezit. Żeleński passt de bal met de wreef. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 68%, gks wybrzeze 32%.
AC Pilan - gks wybrzeze 1:0