Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IL Colosseo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5478
virateam One
Fdx Tactiek 541
29% Balbezit 71%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 55.4
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Metea speelt de bal door. Iannuccio kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Koman verovert de bal door een tackle van achteren. Koman passt de bal in één keer door. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Palomba met een sublieme pass. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stănăşilă trapt de bal weg. Palomba kopt de bal weg. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. Metea bokst de bal weg. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:1

13e minuut.
Palomba passt de bal zonder na te denken. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap. Metea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:2

20e minuut.
Chadasevičius met een snelle inworp. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch geeft de bal voor. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal. Metea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:3

21e minuut.
Inworp. Piazza met een snelle inworp. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Koman met een sublieme pass. Jamil is nu in balbezit. Jamil geeft de bal voor. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Warnke de bal. Jamil rent richting de bal. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Paździoch rent richting de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Palomba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chadasevičius de bal. Chadasevičius passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius geeft de bal voor. Everse krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:5

35e minuut.
Erdei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konstantaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paździoch krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Koman met een snelle inworp. Jamil geeft een lange en hoge pass. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal. Metea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 84%, One 16%.
virateam - One 0:6

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iannuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius geeft een lange en hoge pass. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. Metea bokst de bal weg.

48e minuut.
Stănăşilă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iannuccio met een snelle inworp. Chadasevičius geeft een hoge lob. Everse springt en kopt de bal. Metea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Băşulescu kopt de bal weg. Palomba geeft een hoge lob. Paździoch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal in één keer door. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:7

54e minuut.
Everse probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius passt de bal in één keer door. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ... Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Palomba met een sublieme pass. Jamil rent richting de bal. Jamil passt de bal in één keer door. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:8

58e minuut.
Jamil rent richting de bal. Klungelig pakt Jamil de bal. Jamil met een sublieme pass. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Koman probeert naar een medespeler te passen. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Everse de bal. Stănăşilă is nu in balbezit. Everse onderschept slim de pass. Everse haalt uit met een fantastische trap. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:9

75e minuut.
Everse rent richting de bal. Everse passt de bal met de wreef. Koman is nu in balbezit. Jamil geeft een lange en hoge pass. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Palomba geeft de bal voor. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu begaat een overtreding. Everse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palomba wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rejas met een sublieme pass. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomba met een sublieme pass. Jamil rent richting de bal. Jamil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:10

78e minuut.
Jamil rent richting de bal. Jamil geeft een hoge lob. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Metea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:11

86e minuut.
Jamil is nu in balbezit. Jamil speelt de bal door. Koman geeft een lange en hoge pass. Everse springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:12

89e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Palomba is nu in balbezit. Palomba passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jamil probeert naar een medespeler te passen. Koman rent richting de bal. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil geeft een lange en hoge pass. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal. Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - One 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 89%, One 11%.
virateam - One 0:13