Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Greenwood the Great Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3438
F.C. Rivendell C.F.Breaza
tactic NC Tactiek stage one
46% Balbezit 54%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu rent richting de bal. Udeanu speelt de bal door. Kladenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:1

3e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir passt de bal met de wreef. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:2

4e minuut.
Serwotka is nu in balbezit. Serwotka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fortuński de bal. Stachura geeft een lange en hoge pass. Udeanu springt en kopt de bal. Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Özkemal is nu in balbezit. Droesbeke is nu in balbezit. Droesbeke passt de bal in één keer door. Stachura geeft de bal voor. Udeanu springt en kopt de bal. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dalea speelt de bal door. Droesbeke kopt de bal weg. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Udeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dalea speelt de bal door. Nanek speelt de bal door. Udeanu is nu in balbezit. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Özkemal is nu in balbezit. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke met een sublieme pass. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Dalea de bal. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:3

33e minuut.
Matei passt de bal zonder na te denken. Doru rent richting de bal. Doru passt de bal zonder na te denken. Udeanu rent richting de bal. Udeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Nanek rent richting de bal. Nanek geeft een lange en hoge pass. Kladenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladenský schiet op doel. Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nanek met een sublieme pass. Klungelig pakt Stachura de bal. Stachura speelt de bal door. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský haalt uit met een fantastische trap. Dalea bokst de bal weg. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:4

45e minuut.
Nanek verovert de bal door een tackle van achteren. Nanek passt de bal in één keer door. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský draait met de bal, schiet en ... Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 88%, C.F.Breaza 12%.
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:5

51e minuut.
Paradys geeft een hoge lob. Matei kopt de bal weg. Stachura kan de bal niet met de borst controleren. Stachura geeft een lange en hoge pass. Udeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Urošević komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ignatescu heeft problemen om de bal te vangen. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke passt de bal in één keer door. Nanek geeft een hoge lob. Urošević maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Özkemal kopt de bal weg. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal in één keer door. Daar is Stachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachura passt de bal in één keer door. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:6

54e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trandafir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Serwotka kopt de bal weg. Stachura speelt de bal door. Klungelig pakt Udeanu de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:7

57e minuut.
Klungelig pakt Urošević de bal. Fortuński is nu in balbezit. Urošević onderschept slim de pass. Urošević draait met de bal, schiet en ... Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:8

60e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Stachura heeft problemen om de bal te vangen. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udeanu de bal. Udeanu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura speelt de bal door. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:9

64e minuut.
Udeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Trandafir de bal. Trandafir passt de bal met de wreef. Stachura is nu in balbezit. Stachura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Doru is nu in balbezit. Özkemal onderschept slim de pass. Özkemal geeft een hoge lob. Udeanu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:10

69e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Udeanu is nu in balbezit. Urošević is nu in balbezit. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:11

71e minuut.
Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke passt de bal zonder na te denken. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal in één keer door. Stachura geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maravilha geeft een hoge lob. Urošević kopt de bal weg. Paradys heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nanek heeft problemen om de bal te vangen. Nanek probeert naar een medespeler te passen. Stachura probeert naar een medespeler te passen. Urošević is nu in balbezit. Urošević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Udeanu passt de bal met de wreef. Nanek speelt de bal door. Stachura speelt de bal door. Urošević is nu in balbezit. Urošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:12

83e minuut.
Brătescu rent richting de bal. Inworp. Nanek met een snelle inworp. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Özkemal kan de bal niet met de borst controleren. Ignatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Droesbeke begaat een overtreding. Droesbeke krijgt een gele kaart. Ignatescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignatescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urošević is nu in balbezit. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Stachura is nu in balbezit. Stachura passt de bal met de wreef. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević schiet op doel. Dalea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:13

89e minuut.
Droesbeke met een snelle inworp. Stachura geeft een hoge lob. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević schiet op doel. Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Karatanchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanek met een snelle inworp. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Urošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urošević haalt uit met een fantastische trap. Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 85%, C.F.Breaza 15%.
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:14