Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Wierzbica Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1391
Fc Wierzbica Aigel
Special Tactiek 442of
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Kościuk passt de bal zonder na te denken. Tserunyan speelt de bal door. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson haalt uit met een fantastische trap. Băcilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościuk met de inworp. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szulej de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Pulkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mróz is nu in balbezit. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Aigel 1:0

18e minuut.
Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert de bal aan de voet te houden. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vessia met een sublieme pass. Krzetuski kopt de bal weg. Pacifici geeft de bal voor. Krysiński springt en kopt de bal. Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Wierzbica - Aigel 1:1

25e minuut.
Krzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacifici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici geeft een hoge lob. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński schiet op doel. Bugno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Oliversson is nu in balbezit. Băcilă rent richting de bal. Oliversson rent richting de bal. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Vessia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szulej speelt de bal door. Lichnerowicz rent richting de bal. Met opzet legt Kościuk zijn tegenspeler op de grond. Kościuk krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Furlan geeft een lange en hoge pass. Oliversson rent richting de bal. Oliversson speelt de bal door. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kościuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Oliversson de bal. Oliversson passt de bal in één keer door. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lichnerowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici begaat een overtreding. Pacifici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 49%, Aigel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Wierzbica - Aigel 1:1

56e minuut.
Lichnerowicz passt de bal in één keer door. Krysiński is nu in balbezit. Furlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krysiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Krysiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Le is nu in balbezit. Le geeft een lange en hoge pass. Pulkowski probeert de bal met de borst te controleren. Mróz onderschept slim de pass. Tserunyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pulkowski rent richting de bal. Tserunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan met een sublieme pass. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel. Vessia bokst de bal weg.

70e minuut.
Pulkowski passt de bal in één keer door. Rejski is nu in balbezit. Schiratto maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schiratto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Dymek onderschept slim de pass. Dymek geeft een hoge lob. Krysiński rent richting de bal. Krysiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Aigel 1:2

84e minuut.
Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz geeft de bal voor. Daar is Le, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 43%, Aigel 57%.
Fc Wierzbica - Aigel 1:2