Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Wierzbica Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 896
Fc Wierzbica mikolas
Special Tactiek nowa 1
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 41.7
adequate Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Kubiš kopt de bal weg. Stochino rent richting de bal. Furlan is nu in balbezit. Stochino verovert de bal door een tackle van achteren. Stochino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stochino probeert naar een medespeler te passen. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy passt de bal in één keer door. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ignasz met een sublieme pass. Nędza probeert naar een medespeler te passen. Stochino rent richting de bal. Stochino geeft een lange en hoge pass. Krizsán springt en kopt de bal. Bugno bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Kościuk passt de bal zonder na te denken. Mróz rent richting de bal. Mróz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Nędza is nu in balbezit. Nędza geeft de bal voor. Coppola kopt de bal weg. Schiratto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:1

21e minuut.
Krizsán kopt de bal weg. Ignasz rent richting de bal. Ignasz passt de bal met de wreef. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pytlarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościuk met een snelle inworp. Oliversson is nu in balbezit. Oliversson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stochino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Le de bal. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Bugno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:2

34e minuut.
Ignasz passt de bal zonder na te denken. Stochino is nu in balbezit. Stochino passt de bal in één keer door. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Stochino rent richting de bal. Stochino passt de bal in één keer door. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Bugno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:3

40e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubiš de bal. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Bugno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Ignasz geeft de bal voor. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy passt de bal met de wreef. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:4

45e minuut.
Piękoś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 64%, mikolas 36%.
Fc Wierzbica - mikolas 0:4

48e minuut.
Piękoś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stochino rent richting de bal. Stochino probeert naar een medespeler te passen. Ignasz rent richting de bal. Ignasz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:5

57e minuut.
Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Stochino is nu in balbezit. Stochino geeft een lange en hoge pass. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Stochino rent richting de bal. Stochino met een sublieme pass. Krizsán kan de bal niet met de borst controleren. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Bugno probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Ignasz de bal. Ignasz geeft de bal voor. Daar is Schiratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán rent richting de bal. Krizsán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán schiet op doel. Bugno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:6

82e minuut.
Băcilă is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado geeft de bal voor. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel. Bugno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kubiš de bal. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:7

84e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă onderschept slim de pass. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Vondrášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ignasz geeft een hoge lob. Daar is Le, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:8

88e minuut.
Gajowy rent richting de bal. Gajowy passt de bal zonder na te denken. Krizsán probeert de bal met de borst te controleren. Stochino rent richting de bal. Stochino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - mikolas 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 66%, mikolas 34%.
Fc Wierzbica - mikolas 0:9