Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Delta United CanOnlyGetBetter
tactics 2.1 Tactiek 523
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 42.8
formidable Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Vékey speelt de bal door. Hana Gobash kopt de bal weg. Klungelig pakt Willett de bal. Rams rent richting de bal. Rams draait met de bal, schiet en ... Vékey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kingsley de bal. Vitomir rent richting de bal. Vitomir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kingsley de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 1:0

8e minuut.
Butterfield probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinnock de bal. Modan probeert naar een medespeler te passen. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir schiet op doel. Vékey bokst de bal weg. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 2:0

27e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir passt de bal met de wreef. Modan rent richting de bal. Modan geeft een lange en hoge pass. Rams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Xoşqayıbov met een sublieme pass. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft een hoge lob. Rams springt en kopt de bal. Willett probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Modan rent richting de bal. Modan met een sublieme pass. Xoşqayıbov speelt de bal door. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir schiet op doel. Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Willett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rams is nu in balbezit. Rams schiet op doel. Vékey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 3:0

37e minuut.
Willett geeft een hoge lob. Inworp. Hana Gobash met de inworp. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Băboiescu probeert naar een medespeler te passen. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Xoşqayıbov geeft een lange en hoge pass. Vitomir maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash passt de bal zonder na te denken. Xoşqayıbov speelt de bal door. Vitomir rent richting de bal. Vitomir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sno geeft een hoge lob. Rams heeft problemen om de bal te vangen. Pinnock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rams raakt geblesseerd tijdens het duel. Modan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 30%, CanOnlyGetBetter 70%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 3:0

46e minuut.
Vitomir met een sublieme pass. Modan is nu in balbezit. Modan geeft de bal voor. Rams springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft een hoge lob. Bruno heeft problemen om de bal te vangen. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap. Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pinnock geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Gobash met een snelle inworp. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rams draait met de bal, schiet en ... Vékey probeert naar een medespeler te passen. Hana Gobash kopt de bal weg. Klungelig pakt Rams de bal. Rams haalt uit met een fantastische trap. Vékey bokst de bal weg.

58e minuut.
Băboiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băboiescu passt de bal zonder na te denken. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft een lange en hoge pass. Rams maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:0

59e minuut.
Gomez met een sublieme pass. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair passt de bal met de wreef. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams schiet op doel. Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kingsley. Modan raakt geblesseerd tijdens het duel. Komárek komt het veld opgelopen. Sidibe komt het veld opgelopen. Bereményi komt het veld opgelopen. Călinescu komt het veld opgelopen. Baragaño komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kingsley geeft een lange en hoge pass. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Xoşqayıbov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Xoşqayıbov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Baragaño passt de bal zonder na te denken. Băboiescu rent richting de bal. Komárek maakt een afschuwelijke overtreding. Komárek krijgt een gele kaart. Băboiescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Băboiescu kan niet meer verder spelen. Zăncescu komt het veld opgelopen. Valverde komt het veld opgelopen. Silion komt het veld opgelopen. Malancu komt het veld opgelopen. Boiangiu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Călinescu rent richting de bal. Călinescu met een sublieme pass. Komárek is nu in balbezit. Komárek draait met de bal, schiet en ... da Monica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:1

78e minuut.
Zăncescu kan de bal niet met de borst controleren. Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Socol passt de bal zonder na te denken. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bereményi geeft een hoge lob. Räihänen is nu in balbezit. Räihänen geeft een lange en hoge pass. Malancu is nu in balbezit. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Călinescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Hana Gobash speelt de bal door. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 25%, CanOnlyGetBetter 75%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:1