Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5695
FC ARGES Jon.AsUL
echilibrat Tactiek 5-3-2 Jon
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten very good
good Passen average
average Verdedigen good


7e minuut.
Pasca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parască, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchini rent richting de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Şerbănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 0:1

29e minuut.
Hirao speelt de bal door. Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal met de wreef. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ... Şerbănescu bokst de bal weg. Hirao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 0:2

30e minuut.
Pedroso geeft een lange en hoge pass. Marchini rent richting de bal. Marchini probeert naar een medespeler te passen. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 0:3

35e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Met opzet legt Solomon zijn tegenspeler op de grond. Sârgu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niţulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 46%, Jon.AsUL 54%.
FC ARGES - Jon.AsUL 0:3

46e minuut.
Negură komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Nistorescu met een sublieme pass. Urbanek rent richting de bal. Urbanek geeft de bal voor. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel. Şerbănescu bokst de bal weg.

61e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Hirao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidal komt het veld opgelopen. Gridean komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sârgu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Marchini. Goede buitenspelval van de verdediging. Parască maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frías is nu in balbezit. Frías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Pedroso de bal. Bieliński rent richting de bal. Gridean onderschept slim de pass. Gridean haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 1:3

71e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă speelt de bal door. Gridean rent richting de bal. Gridean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Gridean kopt de bal weg. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezaroş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu is nu in balbezit. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bieliński passt de bal in één keer door. Chiriţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel. Şerbănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 1:4

78e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft de bal voor. Daar is Pasca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Şerbănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 1:5

86e minuut.
Roumeliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Roumeliotis passt de bal met de wreef. Mezaroş geeft de bal voor. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ... Şerbănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pedroso rent richting de bal. Pedroso geeft de bal voor. Inworp. Negură zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gridean geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Urbanek rent richting de bal. Florescu speelt de bal door. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ... Şerbănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Jon.AsUL 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 42%, Jon.AsUL 58%.
FC ARGES - Jon.AsUL 1:6