Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mission FC 2011 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1493
Mission FC 2011 MARACANA
Her_wind_b Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 38.3
outstanding Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Mitrea kopt de bal weg. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Raczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MARACANA 1:0

7e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cebesoy speelt de bal door. Megyei rent richting de bal. Klungelig pakt Mitrea de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Raczyński bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Lafuente Sancha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MARACANA 2:0

10e minuut.
Hoge probeert naar een medespeler te passen. Koltai speelt de bal door. Megyei met een sublieme pass. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea schiet op doel. Raczyński bokst de bal weg.

11e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal met de wreef. Hoge heeft problemen om de bal te vangen. Hoge met een sublieme pass. Mitrea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Miemiec met een sublieme pass. Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MARACANA 3:0

29e minuut.
Cebesoy speelt de bal door. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea passt de bal in één keer door. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Raczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koltai neemt de hoekschop. Megyei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lafuente Sancha de bal. Megyei rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Koltai rent richting de bal. Koltai geeft een hoge lob. Megyei kopt de bal weg. Daar is Mitrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Miriuta passt de bal zonder na te denken. Hoge rent richting de bal. Hoge passt de bal zonder na te denken. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 25%, MARACANA 75%.
Mission FC 2011 - MARACANA 3:0

46e minuut.
Koltai is nu in balbezit. Koltai geeft de bal voor. Mitrea kopt de bal weg. Megyei is nu in balbezit. Megyei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sandilands geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gacuś de bal. Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Mitrea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Kispál de bal. Miriuta met een sublieme pass. Daar is Koltai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koltai geeft de bal voor. Megyei maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Raczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MARACANA 4:0

61e minuut.
Zbožínek met een sublieme pass. Mitrea is nu in balbezit. Megyei is nu in balbezit. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Montvai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puhl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal met de wreef. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Raczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MARACANA 5:0

79e minuut.
Klungelig pakt Sandilands de bal. Mitrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandilands. Mitrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Megyei wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Raczyński speelt de bal door. Inworp. Koltai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft een hoge lob. Raczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 27%, MARACANA 73%.
Mission FC 2011 - MARACANA 5:0