Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Perú U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13610
Perú U21 Sverige U21
WCQ - Israel Tactiek Germanek
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.3 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Kentsson kopt de bal weg. Cueto rent richting de bal. Cueto geeft een hoge lob. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström passt de bal zonder na te denken. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsson geeft een lange en hoge pass. Löfberg rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 45%, Sverige U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perú U21 - Sverige U21 0:0

46e minuut.
Villarán komt het veld opgelopen. Ráez komt het veld opgelopen. Agüero komt het veld opgelopen. Pareja komt het veld opgelopen. Nööjd komt het veld opgelopen. Redondo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Allemant de bal. Löfberg rent richting de bal. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd draait met de bal, schiet en ... Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Sverige U21 0:1

77e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Backe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borén de bal onder controle te krijgen. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Mikaelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ráez rent richting de bal. Ráez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Doeltrap. Mikaelsson trapt de bal weg van het doel. Kentsson kopt de bal weg. Löfberg rent richting de bal. Löfberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 56%, Sverige U21 44%.
Perú U21 - Sverige U21 0:1