Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7603
Väravavahtide Keskkool Sonda
karikas Tactiek ML3
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.7 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Roopõld de bal. Hani is nu in balbezit. Nestor rent richting de bal. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani draait met de bal, schiet en ... Prüüs bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Raidna met de inworp. Reinke geeft een hoge lob. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. Prüüs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Luht probeert naar een medespeler te passen. Mõis is nu in balbezit. Mõis geeft een lange en hoge pass. Evart is nu in balbezit. Evart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Luht rent richting de bal. Luht passt de bal met de wreef. Kulikov met een sublieme pass. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sanzogni geeft een hoge lob. Luht kopt de bal weg. Kulikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikov geeft een lange en hoge pass. Evart krijgt zijn hoofd ertegen. Pärnits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer heeft problemen om de bal te vangen. Kaljuveer geeft de bal voor. Hani springt en kopt de bal. Prüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:1

26e minuut.
Person verovert de bal door een tackle van achteren. Person passt de bal zonder na te denken. Kulikov is nu in balbezit. Kulikov geeft een hoge lob. Evart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pärnits trapt de bal weg. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel. Prüüs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Reinke passt de bal zonder na te denken. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 55%, Sonda 45%.
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:2

47e minuut.
Reinke rent richting de bal. Daniel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reinke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reinke met een snel genomen vrije trap. Kaljuveer kopt de bal weg. Reinke geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Reinke de bal. Reinke probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Person rent richting de bal. Reinke onderschept slim de pass. Reinke geeft een hoge lob. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap. Prüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Özatak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke geeft een lange en hoge pass. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Juhani heeft problemen om de bal te vangen. Juhani met een sublieme pass. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ... Pärnits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Inworp. Kaljuveer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinke probeert naar een medespeler te passen. Özatak geeft de bal voor. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Prüüs bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 45%, Sonda 55%.
Väravavahtide Keskkool - Sonda 0:3