Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kopuzlar Stadyumu
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2544
KOPUZLAR FK Beşikdüzüspor
Hayde uşaklar Tactiek PLS m9
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Başkomiser rent richting de bal. Centeno onderschept slim de pass. Centeno passt de bal met de wreef. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boruc met een snelle inworp. Türüker is nu in balbezit. Türüker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal met de wreef. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boruc geeft de bal voor. Hamşo kopt de bal weg. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bury speelt de bal door. Hamşo is nu in balbezit. Hamşo passt de bal in één keer door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamşo is nu in balbezit. Hamşo passt de bal zonder na te denken. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yunt rent richting de bal. Bury onderschept slim de pass. Bury passt de bal met de wreef. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Beşikdüzüspor 0:1

45e minuut.
Başkomiser rent richting de bal. Zieleziński onderschept slim de pass. Zieleziński geeft een hoge lob. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Mazurek komt het veld opgelopen. Adanalılar komt het veld opgelopen. Yozgatlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 73%, Beşikdüzüspor 27%.
KOPUZLAR FK - Beşikdüzüspor 0:1

60e minuut.
Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilchenmann onderschept slim de pass. Kilchenmann speelt de bal door. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ... Grimaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hamşo is nu in balbezit. Hamşo speelt de bal door. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga schiet op doel. Grimaud bokst de bal weg. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury onderschept slim de pass. Bury passt de bal in één keer door. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Grimaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hamşo rent richting de bal. Hamşo passt de bal in één keer door. Yunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Horoz probeert naar een medespeler te passen. Merto is nu in balbezit. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga schiet op doel. Grimaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kilchenmann de bal. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt geeft de bal voor. Horoz heeft problemen om de bal te vangen. Boruc is nu in balbezit. Boruc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOPUZLAR FK - Beşikdüzüspor 1:1

88e minuut.
Kilchenmann speelt de bal door. Hamşo is nu in balbezit. Hamşo geeft de bal voor. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Grimaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Beşikdüzüspor 1:2

88e minuut.
Türüker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 59%, Beşikdüzüspor 41%.
KOPUZLAR FK - Beşikdüzüspor 1:2