Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Wierzbica Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1960
Fc Wierzbica Lâ İlâhe İllAllah
Special Tactiek king
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 58.9
average Schieten incredible
weak Passen formidable
average Verdedigen solid


3e minuut.
Kubiš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pólvora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vágner geeft de bal voor. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kubiš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pólvora met de inworp. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Le, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppola is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:1

7e minuut.
Le rent richting de bal. Furlan is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:2

8e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Coppola begaat een overtreding. Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Schiratto ... Strafschop! Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Schiratto heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:3

15e minuut.
Łatuszyński onderschept slim de pass. Łatuszyński met een sublieme pass. Pólvora rent richting de bal. Pólvora geeft een hoge lob. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pólvora kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le. Gutiérrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vágner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Le legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutiérrez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez met de inworp. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:4

25e minuut.
Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:5

26e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Pólvora speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel. Bugno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Schiratto is nu in balbezit. Schiratto speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel. Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Łatuszyński controleert de bal met de borst. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:6

31e minuut.
Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan passt de bal in één keer door. Coppola heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Bugno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:7

33e minuut.
Pólvora is nu in balbezit. Pólvora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pólvora geeft een lange en hoge pass. Kubiš heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:8

41e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Daar is Łatuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatuszyński speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 74%, Lâ İlâhe İllAllah 26%.
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:9

47e minuut.
Kubiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Le de bal onder controle te krijgen. Bugno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:10

48e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Kubiš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:11

50e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schiratto de bal. Kubiš rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pólvora geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno bokst de bal weg. Kubiš kopt de bal weg. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bugno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:12

62e minuut.
Łatuszyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubiš de bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Schiratto rent richting de bal. Pólvora onderschept slim de pass. Pólvora passt de bal met de wreef. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Le geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tserunyan de bal. Tserunyan geeft een hoge lob. Oliversson rent richting de bal. Oliversson haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Pólvora met een snelle inworp. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner geeft een hoge lob. Gutiérrez springt en kopt de bal. Bugno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vágner passt de bal in één keer door. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pólvora zal de hoekschop nemen. Łatuszyński kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Coppola met de inworp. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller begaat een overtreding. Oliversson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez met een sublieme pass. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:13

85e minuut.
Vágner met een sublieme pass. Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiratto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schiratto krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pólvora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pólvora geeft een hoge lob. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:14

88e minuut.
Pólvora is nu in balbezit. Pólvora met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 70%, Lâ İlâhe İllAllah 30%.
Fc Wierzbica - Lâ İlâhe İllAllah 0:15