Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chucks death pit
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4266
Chuck Norris FC DORTMUND F.C B.V.B
Mid (2022) Tactiek 343 normal att
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.8 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec passt de bal in één keer door. Costello probeert de bal aan de voet te houden. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ... Wheeler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jodłowiec passt de bal in één keer door. England rent richting de bal. Noev onderschept slim de pass. Noev haalt uit met een fantastische trap. Wheeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:1

20e minuut.
Jodłowiec probeert naar een medespeler te passen. Noev rent richting de bal. England maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag England naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Klungelig pakt Rendón de bal. Rendón passt de bal met de wreef. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:2

28e minuut.
Leonte met een sublieme pass. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Noev raakt geblesseerd tijdens het duel. Knysak komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Noev kan niet meer verder spelen. Lercher komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hill geeft de bal voor. van Aanholt probeert naar een medespeler te passen. Knysak speelt de bal door. Lercher rent richting de bal. Lercher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 66%, DORTMUND F.C B.V.B 34%.
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:3

46e minuut.
Frunda komt het veld opgelopen. Tremble komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Knysak met een sublieme pass. Lercher is nu in balbezit. Lercher heeft problemen om de bal te vangen. Lercher schiet op doel. Wheeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tremble passt de bal met de wreef. van Aanholt is nu in balbezit. Knysak geeft een hoge lob. Lercher is nu in balbezit. Lercher schiet op doel. Wheeler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frunda zal de hoekschop nemen. Adingra kopt de bal weg. Vincent heeft problemen om de bal te vangen. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tremble rent richting de bal. Tremble geeft een lange en hoge pass. Adingra onderschept slim de pass. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:4

58e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda passt de bal met de wreef. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher heeft problemen om de bal te vangen. Lercher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rendón de bal. Lercher is nu in balbezit. Lercher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal in één keer door. Costello heeft problemen om de bal te vangen. Lercher is nu in balbezit. Lercher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:5

75e minuut.
Rendón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teixeira komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Hill de bal. Tremble onderschept slim de pass. Frunda met een sublieme pass. Teixeira rent richting de bal. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knysak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teixeira springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:6

85e minuut.
Hill geeft een lange en hoge pass. Knysak geeft een lange en hoge pass. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel. Wheeler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Burn geeft een lange en hoge pass. van Aanholt kopt de bal weg. Knysak is nu in balbezit. Knysak geeft een lange en hoge pass. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 74%, DORTMUND F.C B.V.B 26%.
Chuck Norris FC - DORTMUND F.C B.V.B 0:6