Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 14:00
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Mare del Caos
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
The Slayers © Sonda
Test 4132 2w Tactiek ML3
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
71.4 gemiddelde waardering 74.6
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


14e minuut.
Thomsen passt de bal zonder na te denken. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli probeert naar een medespeler te passen. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves haalt uit met een fantastische trap. Pärnits bokst de bal weg.

19e minuut.
Səmədli passt de bal met de wreef. Goncalves is nu in balbezit. Riimets schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riimets krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wiater met een sublieme pass. Səmədli rent richting de bal. Səmədli passt de bal zonder na te denken. Goncalves rent richting de bal. Goncalves schiet op doel. Pärnits bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Reinke de bal. Reinke speelt de bal door. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Goncalves kopt de bal weg. Riimets is nu in balbezit. Mossoró verovert de bal door een tackle van achteren. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Pärnits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers © - Sonda 1:0

43e minuut.
Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reinke. Əzizbəyli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomsen met een snel genomen vrije trap. Özatak probeert naar een medespeler te passen. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers © 55%, Sonda 45%.
The Slayers © - Sonda 1:0

46e minuut.
Villafane komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fourcade komt het veld opgelopen. Reinke wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mossoró stond buitenspel. Wilczyński komt het veld opgelopen. Calzadilla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaljuveer geeft een hoge lob. Villafane bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Adams draait met de bal, schiet en ... Żydło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Slayers © - Sonda 1:1

70e minuut.
Miszczak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Miszczak kopt de bal weg. Reinke heeft problemen om de bal te vangen. Reinke met een sublieme pass. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cristóbal met een sublieme pass. Özatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatak geeft een lange en hoge pass. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Żydło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cristóbal passt de bal in één keer door. Wiater rent richting de bal. Wiater geeft een hoge lob. Wilczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers © - Sonda 2:1

87e minuut.
Fourcade met een sublieme pass. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli passt de bal zonder na te denken. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers © 56%, Sonda 44%.
The Slayers © - Sonda 2:1