Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: K S Treborikowo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2883
K S Treborikowo SMS Bąków
Mecz Tactiek sww
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 56.9
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macko de bal. Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Macko is nu in balbezit. Macko haalt uit met een fantastische trap. Chiappini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Sárközy geeft een lange en hoge pass. Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Illyés de bal. Pacciello rent richting de bal. Pacciello passt de bal met de wreef. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Chiappini bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areola met de inworp. Drăguş is nu in balbezit. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Marangoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Areola met een sublieme pass. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 2:0

14e minuut.
Marangoz passt de bal zonder na te denken. Areola bereikt de bal nog maar net als eerste. Areola passt de bal met de wreef. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Inworp. Pacciello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areola is nu in balbezit. Areola geeft een hoge lob. Illyés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 3:0

19e minuut.
Marangoz geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə kopt de bal weg. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 4:0

24e minuut.
Pacciello speelt de bal door. Areola bereikt de bal nog maar net als eerste. Areola passt de bal in één keer door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Chiappini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Marangoz geeft de bal voor. Qafarzadə rent richting de bal. Drăguş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăguş krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Karamushko kopt de bal weg. Marangoz rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 4:1

29e minuut.
Qafarzadə rent richting de bal. Areola rent richting de bal. Areola passt de bal zonder na te denken. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello geeft een hoge lob. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Chiappini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 30%, SMS Bąków 70%.
K S Treborikowo - SMS Bąków 5:1

46e minuut.
Obledo komt het veld opgelopen. Posanow komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Muthanna speelt de bal door. Posanow rent richting de bal. Posanow passt de bal zonder na te denken. Domonkoš is nu in balbezit. Domonkoš geeft een lange en hoge pass. Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Posanow passt de bal zonder na te denken. Areola rent richting de bal. Areola probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Chiappini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Areola de bal. Fidler is nu in balbezit. Areola verovert de bal door een tackle van achteren. Areola haalt uit met een fantastische trap. Chiappini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Illyés heeft problemen om de bal te vangen. Drăguş rent richting de bal. Qafarzadə onderschept slim de pass. Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jiechi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Obledo kopt de bal weg. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb probeert naar een medespeler te passen. Illyés is nu in balbezit. Jiechi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marangoz passt de bal met de wreef. Areola is nu in balbezit. Areola geeft een hoge lob. Illyés maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiappini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jiechi passt de bal zonder na te denken. Posanow rent richting de bal. Varisani verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muthanna rent richting de bal. Muthanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - SMS Bąków 6:1

69e minuut.
Daar is Dachtera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Linß komt het veld opgelopen. Turbo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sárközy heeft problemen om de bal te vangen. Muthanna kopt de bal weg. Varisani kan de bal niet met de borst controleren. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Chiappini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Chiappini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janocha komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Obledo geeft een hoge lob. Drăguş kopt de bal weg. Obledo met een sublieme pass. Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 49%, SMS Bąków 51%.
K S Treborikowo - SMS Bąków 6:1