Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Wojska Polskiego
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3821
Legia Warszawa Tigers FC
0:0 Tactiek tow
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 44
weak Schieten solid
adequate Passen average
very good Verdedigen average


8e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Petrók is nu in balbezit. Petrók passt de bal zonder na te denken. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szczytniewski geeft een hoge lob. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar is nu in balbezit. Soukiassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soukiassyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skoczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Ceará met een sublieme pass. Petrók bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Śniadecki geeft een hoge lob. Helak is nu in balbezit. Helak heeft problemen om de bal te vangen. Helak schiet op doel. Chwast is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Tigers FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 53%, Tigers FC 47%.
Legia Warszawa - Tigers FC 1:0

50e minuut.
Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Petrók is nu in balbezit. Petrók draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Ceará geeft een hoge lob. Krokowski is nu in balbezit. Uzdowski onderschept slim de pass. Uzdowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Vigerust met een sublieme pass. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 46%, Tigers FC 54%.
Legia Warszawa - Tigers FC 1:0